Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek kb. mennyi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kb. mennyi lehet egy gyermekelhelyezésnek a perköltsége?

Figyelt kérdés

Majdnem két éve tart,pár hónap múlva lesz vége.

Baranya megye,gyermekelhelyezési per.

Valaki tud legalább egy megközelítő összeget mondani?

Azt tudom,hogy az fizeti aki veszít.

2011. dec. 6. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
igen általába a vesztes fél fizeti a perköltséget...de nagyon sok esetben feleződnek a perköltségek. volt már pszichológiai vizsgálat? mert annak is van egy díja kb. 60 ezer ft. Ezt az fizeti aki beadta a kérvényt hogy gyermekelhelyezést kér...
2011. dec. 6. 17:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,tudom. Volt vizsgálat,ő fizeti azt is. Vajon miért lehetne felezni? Mennyi lehet az összeg az egészre?
2011. dec. 7. 09:53
 3/5 anonim ***** válasza:

úgy tudom, hogy a perköltség az magába foglalja az ügyvédi megbízási díjat is. nálunk is ugyanez van. párom egészen 1 éven keresztül azt hitte, hogy nem kell bíróságra menni, úgy nézett ki mindenben megtudnak állapodni, pénz, tartásdíj, láthatás stb. Így el is telt 1 év, mindenki szépen, tisztességesen teljesítette a maga feladatát. Aztán egyik reggel volt feleségnek mégsem volt elég a 240ezer ftos tartásdíj, és gondolta, hogy ő még kérne ezen felül 60ezer ftot minden hónapban(mai napig nem tudni mire, de ő így gondolta) és akkor ez volt az a pont amikor párom kénytelen volt ügyvédet felfogadni(ennek van egy horror ára, megbízási díj, plusz tárgyalásonként nem kevés pénz) tehát páromék is már a legelején kitötötték a bíróságon, hogy teljes mértékben igényt tartanak a perköltségre, hisz páromat költségbe verte az anyuka azáltal, hogy nem elégedett meg az eddigivel. Ilyenkor a vesztes félnek ezért kell kifizetni, hisz ő miatt kellett a másik félnek költségekbe vernie magát.

Kérdésedre visszatérve erre pontos szám nincs, hisz mondom függ attól, hogy mennyibe kerül az ügyvéd. Te anyuka vagy egyébként?

2011. dec. 7. 10:16
 4/5 anonim válasza:
Én is válófélben vagyok májusban lesz két éve ,most lesz az ötödik tárgyalás remélem utolsó de nem biztos...nem ez a lényeg arra hogy mennyi lesz a perköltség nem tudok mit mondani ...viszont csodálkozom a szakértő díján..mert a mi esetünkben igazs. szakértői díj 304 000 ft volt egy négy tagú család,és a vesztes fizeti azon kivül saját ügyvédeink vannak akinek én kiadtam már 150 000 ft az ablakon és még semmi eredmény..
2011. dec. 7. 14:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen anyuka vagyok! Nálunk az apuka kérte a pszichológus vizsgálatot. Ő fizeti majd kb. 180 000 Ft. Bírónő legalább is így mondta. Négyünket vizsgáltak. Ezen kívül vajon mennyit kell neki majd fizetni? Egyértelműen én nyerem,de azért érdekel mennyi költsége lesz. Jó viszonyban nem vagyunk,így nem fogom megtudni. Írta valaki,hogy lehet felezés is. Az milyen eseteben fordul elő? ja,igen,az ügyvédi költség külön van. Mindenki fizeti a sajátját,akit felkért. Köszi a hozzászólásokat!!!
2011. dec. 10. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!