Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzak jó döntést?
"Van egy régi rozoga, rossz autóm, amin folyton csak bosszankodom. Lerobban, el se indul, vagy csak nehezen. Függetlenül attól, hogy milyen szeretem, mert szentimentális vagyok. Két lehetőségem van. Még egy darabig gyűjtögetem a pénzt, és eladom a régi autót (fájó szívvel), majd 1-2év múlva tudok venni egy újat. Vagy pedig megtartom ezt, elköltöm a pénzt rá (a foltozgatásokra), és néhány év múlva teljesen szét esik alattam."
Mit tennétek?
Mennyi idős az autó? Van hol tartanod? Úgy értem családi házban garázs vagy ilyesmi... Tehát nem az utcán áll-e a panelok között stb..
Csak kíváncsiságképp kérdezem, hogy milyen fajta? :)
Hát úgy látszik, hogy nem csak nekünk, de a moderátoroknak sem volt egyértelmű!
Tedd fel újra a kérdésed máshogy, mert úgy gondolom, hogy ez már ebben a kategóriában fog maradni...
Első vagyok.
Tényleg csak nekem tűnt föl, hogy itt nem autókról van szó? :)
Akkor még egyszer megkérdezem: biztos vagy benne, hogy az az autó szétesik alattad? Nem lehetne szervizelni valahogy?
Te is megmondtad, hogy szereted.
Persze, ha a büszkeségemre hallgatnék, én is azt mondanám, hogy ne fogadd vissza. De a büszkeségünk a legfontosabb?
Egy kapcsolat két ember miatt megy tönkre. Nekem is nehéz volt belátnom, miután a párom megcsalt. De beláttam, hogy én is hibás voltam.
A másik meg a gyermeked. Tényleg csak hétvégi apuka szeretnél lenni? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!