Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most megcsalás? Milyen döntést hozzak?
Ez megcsalás, igen. Az alkohol meg nem igazán meghülyíti az embert, csak sokkal könnyebb annak a befolyása alatt olyat csinálni, amit szeretnél, de mégsem mered megtenni. Mint valami igazságszérum, csak elveszted az egyensúlyérzékedet. :)
Egyébként helyesírással tényleg törődhetnél, mert akkor legalább ebbe nem tudnak majd belekötni. Meg egyébként is hülyén néz ki.
Pfff:S
1. Nagyon "rendes" "barátnőd" van! én az ilyet egy szemét kurv@nak hívnám, nem barátnőnek...!
2. Ha már mást megcsalt, akkor téged is megfog! Nem tudom, miért hitted, hogy téged nem fog...a vér nem válik vizzé!
És tudod, van egy másik mondás is: Aki egyszer megteszi, az megteszi többször is! (ugyan ez vonatkozik a verésre is)
Meg kéne változnod, de nagyon, mert téged mindenki csak kihasznál!! Szerezz új, és valódi barátokat, és egy normális, hűséges hapsit!
Én amúgy biztos megkérdeztem volna a barátnőmtől, hogy mi a f@szért kell neki az ÉN barátom telefonszáma?! Meg mondjuk az én barátom még csak barátilag sem menne el sehova, egy csajjal sem!!!
A pasid, egy puha p*cs, aki csak kihasznál!!!
Sz@rba sem vesz téged! és nem tisztel, mert ha tisztelne, nem csalna meg!!!
Sürgősen szakítsál vele, ha boldog akarsz lenni!!! Higgy nekem!
nah
1.az alkohol jó kifogás, mert nemtudhatod hogy valós-e
2.ez a csaj nem a barátnőd..ahogy mondták, egy k*rva, aki kihasznál
3.szerintem is dobd a srácot..
a barátnőd egy ribanc. én tőle szabadulnék meg legeslegelőször.
aztán pedig a pasitól, mert ez orrba szájba csal, akivel csak lehet, csak mindig kimagyarázza magát, temeg bedőlsz neki, mert szereted.
én aztmondom h repüljön mind2. nekem márcsak a büszkeségem sem engedné ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!