Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudok költség mentesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok költség mentességet kérni?

Figyelt kérdés
Férjemmel válni készülünk,én adom be a keresetet. Viszont GYES-en vagyok és ha nem muszáj nem fizetnék illetéket, így is alig jövünk ki a babával. Valaki tudná,hogyan lehet ezt elintézni? Milyen papírt kell kitölteni?
2011. dec. 2. 16:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Teljes mértékben megértem az álláspontodat, igazából nekem is ez a véleményem,de ebben a helyzetben sajnos nem nagyon tudok mit tenni. Megkértem a férjemet,adja be ő a keresetet, egy ideig nyammogott a dolgon,aztán miután valaki jól felhomályosította azt mondta ő ugyan nem fog egy fillért sem fizetni,mert NEKEM nem felelnek meg a dolgok és ÉN válni szeretnék. Magyarul oldjam meg. Azt már meg sem említem,hogy 250 ezer a havi fizetése, ebből 20 ezer Ft-ot hajlandó a gyerekre áldozni. A munkahelyén elintézte,hogy csak minimál bérre van bejelentve, szóval örülök ha ténylegesen kifizeti a megbeszélt pénzt és nem kezd el ezen is sz.métkedni. Nem tudom még hogyan oldom meg, lehet Karácsonykor lobbizok egy kis pénzt a nagyszülőktől. Szép lesz: Karira összedobjátok a válásomat?

Hidd el, egyáltalán nem így terveztem. Világ életemben úgy gondoltam,ha én férjez megyek nem válok el. Nekem fontos a szeretet, béke, harmónia. Jól megjártam azt hiszem.

Bocsi,mert hosszúra sikeredett.

2011. dec. 2. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én ugyanebben a cipőben járok, csak nekem 1 éves a lányom. Már külön is élünk. Nekem csak gyes meg csp van a gyerek után, én is illetékmentességget fogok kérni. A paraszt apja a 15 ezer forint gyerektartásba sem akar belemenni, mert milyen rossz neki 160 nettóból megélni, de azért most vesz autót 47 ezer havi törlesztővel... Komolyan nem értem a férfiakat...

Amúgy te is kérhetsz, mert gyest kapsz :)

2011. dec. 3. 08:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, és utolsó válaszoló! Én nektek drukkolok. Csak azt kellene elérni valami büdös nagy tüntetéssel, hogy ne az állam vállalja át a terheket ( vagy csak ideig óráig), hogy ezt az egészet verjék rá az elkövetőre.
2011. dec. 4. 00:37
 14/14 anonim ***** válasza:
mennyi ideig dolgoztál szülés előtt?
2011. dec. 4. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!