Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudok költség mentesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok költség mentességet kérni?

Figyelt kérdés
Férjemmel válni készülünk,én adom be a keresetet. Viszont GYES-en vagyok és ha nem muszáj nem fizetnék illetéket, így is alig jövünk ki a babával. Valaki tudná,hogyan lehet ezt elintézni? Milyen papírt kell kitölteni?
2011. dec. 2. 16:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hány éves a kis gyerek?
2011. dec. 2. 16:35
 2/14 A kérdező kommentje:
most lesz 2 éves. Ebben az esetben figyelembe veszik a gyerek korát is?
2011. dec. 2. 16:38
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Offolok, sajnos választ nem tudok adni, de akik lehurrogják a kérdezőt, gondoljatok bele, hogy egy pici baba nagy kihívást jelent. Nem biztos, hogy rossz kapcsolatra szülte, lehet kikezdte a kapcsolatot és ők nem tudták megoldani. Mi megtudtuk, szeretjük egymást, de volt már olyan helyzet, hogy komolyan gondolkodtam a szétváláson.Ne ítélkezzetek, mert mindenki kerülhet ilyen helyzetbe.
2011. dec. 2. 16:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak KÖSZÖNÖM! Örülök,hogy Nektek sikerült megoldani! Mi is megpróbáltuk,sajnos nem ment. Pedig jobb lenne, ha sikerült volna, a gyereknek mindenképp.
2011. dec. 2. 16:46
 5/14 anonim ***** válasza:
a gyerek érdekébe próbáljátok megbeszélni, ne miatta menjetek szét
2011. dec. 2. 16:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Amikor be nyújtod a keresetet, akkor kell mondanod hogy illeték mentességet szeretnél kérni. Kapsz egy papírt amit ki kell töltened, és úgy emlékszem hogy az Önkormányzathoz is be kell menni vele. 5 éve váltam így. Azt a papírt vissza kell vinni a bíróságra.
2011. dec. 2. 16:54
 7/14 A kérdező kommentje:

Hidd el, megpróbáltuk. Már 1 éve eldöntöttük, jobb lesz külön, fél éve külön is élünk. Egyáltalán nem jó így,mert látom,hogy a babának nem jó. Csak próbálom elhinni,hogy idővel jobb lesz.

Többször megcsalt, megütött, hazudott,eltitkolt dolgokat. Tudom,hogy kompromisszummal sok mindent meg lehet oldani,de szerintem ez már nem fér bele. Házasság előtt nem volt ilyen. Nem értem...

2011. dec. 2. 16:55
 8/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Köszönöm a választ a kérdésemre!
2011. dec. 2. 16:55
 9/14 anonim ***** válasza:
jah így már más akkor mégis csak jobb ha elváltok
2011. dec. 2. 16:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én neked drukkolok, meg a babának És valóban jobb ilyenkor elválni, mint a gyerekkel szenvedni. Én nem is ez ellen vagyok. Hanem azt nem szeretem, ha valaki téved, azért én fizessek? Ha berúg az alkoholista állatja, én gyógyíttassam? Ugyanis a költségmentesség ezt jelenti: az állam kifizeti. Az állam pedig én vagyok.

Ha valaki belerúg a kőbe, neki fájjon a lába. Ne nekem, csak mert kismama. Vagy ne azonnal a gyerekcsinálással kezdják a házasságot, hanem udvarlással, megismeréssel, stb. A természet ezt megoldotta.

2011. dec. 2. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!