Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok költség mentességet kérni?
Hidd el, megpróbáltuk. Már 1 éve eldöntöttük, jobb lesz külön, fél éve külön is élünk. Egyáltalán nem jó így,mert látom,hogy a babának nem jó. Csak próbálom elhinni,hogy idővel jobb lesz.
Többször megcsalt, megütött, hazudott,eltitkolt dolgokat. Tudom,hogy kompromisszummal sok mindent meg lehet oldani,de szerintem ez már nem fér bele. Házasság előtt nem volt ilyen. Nem értem...
Kedves kérdező!
Én neked drukkolok, meg a babának És valóban jobb ilyenkor elválni, mint a gyerekkel szenvedni. Én nem is ez ellen vagyok. Hanem azt nem szeretem, ha valaki téved, azért én fizessek? Ha berúg az alkoholista állatja, én gyógyíttassam? Ugyanis a költségmentesség ezt jelenti: az állam kifizeti. Az állam pedig én vagyok.
Ha valaki belerúg a kőbe, neki fájjon a lába. Ne nekem, csak mert kismama. Vagy ne azonnal a gyerekcsinálással kezdják a házasságot, hanem udvarlással, megismeréssel, stb. A természet ezt megoldotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!