Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet olyankor tenni, ha kiskorú gyermeknek az anyuka becsomagol láthatások alkalmával egy levegőtisztító gépet, azonban a gép nem működik, felemelve a fedelet látszik, hogy teljesen el van vízkövesedve már, és piszkosak a gépnek a járatai?
Figyelt kérdés
Olyan szinten vízköves, hogy azt már mosni nem lehet...A gép paraméterei: 8 éves a gép, édesapuka vette anno a gyerkőcnek. Abszolút nem működik már, lehet látni, hogy bekapcsolás után nem fújja a levegőt. Közben szegény gyerkőc meg kéri, hogy kapcsoljuk be neki, hisz anya is beszokta kapcsolni :( Mi bekapcsoljuk ilyenkor, de tartunk attól, hogy csak nagyobb kárt okozunk azzal, hogy egy piszkos, vízköves géppel próbálunk levegőt fujatni.2011. nov. 30. 13:47
21/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Egy szóval sem a gyermeke értettem a sózás szót. Valamit félreértettél, a gépre értettem. Nem tudom milyen hangot ad ki a gép, és az vajon mennyire lehet megnyugtató egy gyermek számára, ugyanis a gép mér nem ad ki semmilyen hangot :( sem búgót, sem sípolót, semmilyet. :( Mint már írtam 8éves a gép, és elvan már panészesedve a járatok. Köszönöm a segítséget, fentebb már írtam, hogy meglesz oldva és már vannak is lehetőségek egy új gép beszerzésére...
2011. dec. 3. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!