Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit lehet olyankor tenni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet olyankor tenni, ha kiskorú gyermeknek az anyuka becsomagol láthatások alkalmával egy levegőtisztító gépet, azonban a gép nem működik, felemelve a fedelet látszik, hogy teljesen el van vízkövesedve már, és piszkosak a gépnek a járatai?

Figyelt kérdés
Olyan szinten vízköves, hogy azt már mosni nem lehet...A gép paraméterei: 8 éves a gép, édesapuka vette anno a gyerkőcnek. Abszolút nem működik már, lehet látni, hogy bekapcsolás után nem fújja a levegőt. Közben szegény gyerkőc meg kéri, hogy kapcsoljuk be neki, hisz anya is beszokta kapcsolni :( Mi bekapcsoljuk ilyenkor, de tartunk attól, hogy csak nagyobb kárt okozunk azzal, hogy egy piszkos, vízköves géppel próbálunk levegőt fujatni.
2011. nov. 30. 13:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

Én arra gondolnék, hogy a gyerek akarja magával vinni, nem anyuka tukmálja, hogy kapjon másikat. Lehet, hogy a gyereknek biztonságos érzést nyújt.

Lehet, hogy a hangjára tud elaludni, vagy az anyja jut eszébe róla mit tudom én. Gondolom a biztonságot keresi, mert nem érzi nyugodtnak magát.

Amúgy nem értem a kérdést se. Mi a fenéért ne lehetne használni, ha van rajta vízkő. Ha otthon használják, gondolom nálatok se fogtok belehalni a levegőromlásba már bocsánat.

Ez olyan nagyon a kákán is csomót keresek, én tökéletes rendet tartok, nálam még a lábtörlő is patyolat, és nincs olyan gépem otthon, ami ne lenne az utolsó csavar alatt is kifogástalanul tiszta.

Lehet lepontozni, rosszul vagyok az ilyen kérdezőktől.

2011. nov. 30. 14:30
 12/21 anonim ***** válasza:
29%
Szép, nem akadt időd, hogy kiecetezd? Egyedülálló anyának gondolom van elég dolga, ráérsz,hát ennyit megtehetnél. Mialatt a kérdést megírtad, végeznél is. Ennyi.Nekem inkább ez jutna eszembe, mint kérdést írni, szidatni az anyát,ha ezt látnám. Ha meg már késő, tönkrement,vegyetek újat. Ha másképp nem akarod, legalább karácsonyra.
2011. nov. 30. 14:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. először is az én dolgom lenne 2 hetente kiecetezni egy 8 éves gépet? Ami 5 éven keresztül rendelkezésére állt az anyukának? Én 3 éve vagyok együtt az apukával...mi a probléma? Ha észrevetted volna cseppet sem az anyukát szidtam, csupán aggódásomat fejeztem ki, hogy ezek szerint egy gomba és penésztenyészetet nyomatok a gyerek szobájába abban a 2 és fél napban amit kapunk az apukával...köszönöm az eddigi válaszokat.
2011. nov. 30. 14:46
 14/21 A kérdező kommentje:
részemről lezártanak tekintem a kérdést, csak egy megoldás maradhat, majd mi veszünk egyet, karácsony pont kapóra is fog jönni!! Köszönöm
2011. nov. 30. 14:47
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is az a megoldás, hogy veszel egyet magatoknak, és ha ott van a gyerek, akkor bekpacsoljátok neki, és megmondjátok anyukának, hogy most már nem kell küldenie. Viszont ne ajándékba vedd karácsonyra, mert ha hazaviszi, akkor anyuka nem fog rá vigyázni és hasonló állapotba kerül rövid időn belül, mint a régi.
2011. nov. 30. 19:20
 16/21 anonim ***** válasza:
Második vagyok, csak most tudtam visszatérni. Eszembe sem jutott személyeskedni, azt gondoltam, hogy Te nagynéni vagy egy nagyobb unokatestvér vagy. Tisztában vagyok vele, hogy vannak elviselhetetlen férjek/feleségek, vagy csak egyszerűen már nem illettek egymáshoz.
2011. dec. 1. 00:08
 17/21 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös. Igen köszönöm szépen a választ, már utána is néztem, Szép napot
2011. dec. 1. 06:52
 18/21 anonim ***** válasza:
36%
Kitisztítani, azt lehet tenni!
2011. dec. 1. 13:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg anyukától minek teszi be mindíg,fontos-e ez a gép,és én tennék egy kérdéstaz állapotára is,hogy anyuka szerint árthat-e a kicsinek.Ha szükséges a gép,mindenképpen,felesbe vegyetek egyet,mindkettőtöknek olcsóbb így.
2011. dec. 2. 14:08
 20/21 anonim ***** válasza:
14%

Mért kell ebből problémát csinálni.

Azért csomagolja folyton mert a gyerek napi rituáléihoz, a biztonság érzetéhez kell a gép zümmögése, elhoza az otthont.

Itt a karácsony vegyetek egy újat.

Az meg 2 hetente rátok sóza már bocs de túlzás ez a láthatás ilyenkor a gyereknek az apjánaál a helye ha neked kényelmetlen akkor is.

2011. dec. 3. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!