Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan másszak ki ebből?
Fejér megyében lakom. A szüleim velem egy faluban laknak, de ők még aktívan dolgoznak. Szóval még ez is nehezít a helyzeten, függetlenül attól, hogy itt vannak helyben. Az anyósom, apósom semmiben nem vesznek részt. Május óta nem tartják a kapcsolatot az unokájukkal. De ez nem is nagyon érdekel.
Én is reagálnék a bepasizásra: nem az az elsődleges cél, hanem, hogy egyenesbe jöjjek mentálisan, és kicsit pozitívabban lássam és éljem meg az életem!
Szia!
Nagyon hasonló helyzetben vagyok én: 16 hónapos baba + egy férj, aki szintén próbál(t) mindenkit elmarni mellőlem, önző, irígy, rosszindulatú, amit sajnos csak mostanra vettem észre. Nekem is elegem van, elegem van a vitákból, fenyegetőzésekből... Adtam még egy esélyt a dolognak: párterápiára fogunk menni, de ha őszinte akarok lenni magamhoz, akkor igazából nem is akarom ezt. Boldogtalan vagyok vele, másra vágyom, egy másik életre. Te bátor vagy, hogy bele mertél vágni az újba, én még gyötrődöm, de nem akarom sokáig húzni a dolgot. Talán csak a saját magam megnyugtatására megyek terápiára, mert nagyon erős bűntudatom van, hogy elviszem majd tőle a gyereket, tönkreteszem az életét, de máskülönben ő teszi tönkre az enyémet. Attól is félek, hogy vita lesz minden láthatásnál... Szóval csak fel a fejjel: ami nem öl meg, az csak megerősít! Túl jutsz ezen is, és leszel Te még boldog valaki mással. (Sajnálom, hogy messze lakom tőled - Pest megye) Ha van kedved, akkor írj nyugodtan priviben is, szívesen "meghallgatlak", és legalább engem is meghallgatnak! :)
Bocsáss meg kedves 10-es válaszoló, de én legalább mondtam egy kiutat, akkor is, ha ez neked nem tetszik. te mondtál valami megoldást? Azt írod, baba-mama klub az neki nem jó annyira, oké, nagyszülők nem jönnek (ha jönnének nem írta volna be a kérdést), barátok már nincsenek, de hát nem is voltak ugye igaziak...
???
Attól, mert talán te az a fajta vagy, aki legszívesebben inkább meghalni is egyedül halna, az egy dolog, attól még nem kell mindenkit erre buzdítani. Vagy leszólni a mások véleményét. Kicsit szélesítsd a látókörödet, kérlek. Csak magad miatt.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!