Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a gyermek betölti a tizennyolcat, hogyan, hová, milyen nyomtatványokkal lehet kérni a gyermektartás fizetésének megszüntetését?
Köszönöm az 15:18.válaszát,teljesen igaz!Talán így a leg igazságosabb megoldani.Elég lelkiismeretes vagyok ebben a kérdésben is,mint bármi másban.Más ha valaki segíteni akar,az meglátszik a válaszon.Köszönöm.
Aki rosszindulatú és gonosz annak nem köszönöm az okoskodását.Semmi köze hozzá,és ezzel lezártam.
Szerintem is beszéld meg az apukával, hogy mi lenne ha nem fizetnéd a gyerektartást, mivel az anyagi helyzeted most nagyon nehéz. Ha normális viszonyban vagytok, akkor talán megérti.
Utolsónak: egyáltalán nincs igazad. Nem ismerjük az okot, amiért az apánál helyezték el a gyereket. Igenis vannak olyan helyzetek amikor jobb helyen van a gyerek az apánál, még akkor is ha az anya szive megszakad, hogy nem ő neveli. Mivel tartották a kapcsolatot, nem tartom felelőtlen anyának a kérdezőt.
Látom kérdező töröltetted a neked nem tetsző válaszokat!
Liba!
Kedves kérdező !
18 éves kor után rokontartás jár a gyereknek ,írd be a keresőbe és megtudsz róla mindent !
Kedves Okoskodó, Anyukát támadó válaszadók!
Nem tudhatjátok, hogy a váláskor milyen körülményei voltak az anyukának, így nagyon buta és felszínes dolog támadni!!! Ő nyilván nem tudta, hogy a gyereket 18 éves kora után is támogatnia kell, valószínűleg rosszul volt informálva, ezért is kérdezett, hogy képben legyen! A válaszain pedig láthatjátok, hogy nem a kötelezettség alól akar kibújni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!