A neten hol találok olyan oldalt, ahol ha biztosítót váltok, akkor az előző biztosításom megszüntetését is intézik?
Figyelt kérdés
Naponta halom számra kapok e-maileket (pesze mindenféle nem létező nyereményekkel kecsegtetve) hogy itt meg ott váltsak, de sehol nem találok arra információt, hogy kinek kell az előzőt lemondani.2011. nov. 22. 14:29
1/6 anonim válasza:
A biztosítási alkuszcégek ilyenek. Tehát azok, akik több biztosító ajánlatát foglalják össze. Szerintem a NetRisk.hu is ilyen.
2/6 anonim válasza:
Bármelyik alkusz cég, csak egy megbízás kell nekik. Én például évek óta a Netrisken intézek ilyesmit. Soha nem volt gond.
3/6 anonim válasza:
Vazze tele van a média ezzel, csukot szemmel, meg füllel jársz vagy mi? nekem pl tavaly a netrisk intézett mindent, szóval nem átverés
4/6 anonim válasza:
bár az alkuszcégek mindent elintéznek, de a nagymennyiségű szerződés befogadása miatt sokat hibáznak is amiből akár anyagi károd is lehet! A biztos az ha megkötöd a szerződést a választott biztosító honlapján, és a régi biztosítódnál lemondod nov 30-ig személyesen, vagy tértivevényes levélben!
5/6 anonim válasza:
Ha az alkusz vét, akkor ö viszi a balhét!
Szóval pl. Nertriscen keresztül is megteheted. Kell hozzá az előző biztosítód neve illetve a szerződés száma.
Egy papírt, pl. a netzrisc honlapjáról, kell kitöltened, kinyomtatnod, aláírnod és visszafaxolni. Ennyi a teendőd. Ez a megbízó papír az alkusz felé. Felmond, újra köt.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. nov. 26. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!