Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre lehet még hozni?
Megértem a helyzetedet. Engem megcsalt a párom, de valahol mégis reménykedem abban, hogy visszatér...hogy miért, azt nem tudom.
Most józan ésszel azt mondanám, hogy jól cselekedtél. Meg hogy örülj, hogy megszabadultál tőle.
De én inkább azt mondom, hogy egy kapcsolat sem helyrehozhatatlan, feltéve, ha mind a két fél akarja. Ha ő nem akar téged, akkor ezen nincs mit gondolkodni. Egy ember ehhez kevés.
Anyukám is adott egy esélyt apukámnak még a kapcsolatuk elején. Most 35 éve házasok. Szóval van kivétel, és nem biztos, hogy csak a töltött káposzta jó felmelegítve. Van példa erre is, és az ellenkezőjére is.
Remélem minden rendben alakul majd!
24/n
Ahelyett,hogy elhagytad a párod,talán beszélni kellett volna vele. Te nem csak a gyerekkel törődtél,a mai anyukák szokása szerint? Törődtél vele és a problémáival is?
Miért csak a párotokban keresitek a hibát,magatokban meg nem?
A gyerekek érdekében meg kellene beszélnetek a dolgokat. A gyerekeknek mindkét szülőjére szüksége van! De ehhez neked is változtatnod kell,nem csak az apukának.
30 éve házasságban élő nő.
A legjobbat tehettél, amit léptél! Még ha fáj is most.
Én benne maradtam egy ilyen kapcsolatban. Több éve már, de soha sem lesz ideális a kapcsolatunk a férjemmel. Én is terhes voltam anno...stb. hosszú
Most meg majd belegebedek, hogy szeressen valaki igazán úgy, ahogy szeretném (vagy megérdemelném). Mi a család, a gyerek stb. miatt maradtunk együtt, na meg volt azért még valami vonzalom is, bonyolult helyzet volt. De akkor még nem is gondoltam, hogy néhány év múlva így ki leszek száradva lelkileg, saját házasságom börtönében.
Tehát szerintem, ha együtt maradtok ebben a helyzetben, akkor csak elódázzátok a problémát.
Tény, hogy a beszélgetés sokat jelent ideális esetben, s akkor ha a felek kölcsönösen akarják egymást a gondok ellenére is. De ha ezt te már megtetted, ráadásul anélkül lépett félre, hogy ő is sokat tett volna értetek, akkor egy idő után nincs miről beszélni.
Szerintem jól tetted, így legalább van esélyed egy másik, talán ideálisabb kapcsolatra a jövőben.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!