Helyre lehetne hozni még a kapcsolatunkat?
1 éves kislánnyal már lehet menni kirándulni.Vagy este,mikor a kislány elalszik,lehet romantikázni!Legyetek kreatívak,és semmi se szabjon határt:)
Sokat legyetek együtt,beszélgessetek a legféltettebb titkaitokról,álmaitokról,vágyaitokról!
Minden mondj el az élettársadnak,aztán kérdezz tőle pár dolgot..olyanokról beszélgessetek,amiről még nem beszélgettetek!Egy kapcsolatot ezer féleképp lehet sokszínűvé tenni..egy kis közös fürdőzés este..bekapcsoljátok a rádiót vagy akármit(Youtube-on találsz ezernyi lassú zenét),azokra lehet vmelyik helységben táncolni..aztán utánna engedjétek el magatokat,éljetek a pillanatnak!
Tudom,ez mind szép és jó,és talán lehetetlennek tűnik a kapcsolat rendbehozása...de mégsem az!
"Tarthatnak álmodozónak, bolondnak vagy akinek akarnak, mégis úgy gondolom: minden lehetséges."
Ha mindketten helyre akarjátok hozni akkor igen!
Én is már lassan 3éve vagyok együtt a barátommal és rengeteg alkalom volt mikor úgy éreztem/érezte/éreztük, hogy már kihűlt a kapcsolatunk és ott a vége. De abban mindig biztosak voltunk, hogy szeretjük egymást és nem tudnánk már egymás nélkül élni. Amikor veszekszünk elvonulunk a ház két sarkába, pár perc néma csend és kibékülünk úgyis, vagy megoldjuk együtt a problémákat.
Na, de ahol már gyerek van, ott nem csak rólatok szól már. Van ami összeköt titeket egy életre, és nem szabad hagyni, hogy egy kis elhanyagolás miatt tönkre menjen majdnem 3 élet.
Ez az én véleményem!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!