Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megállapította a bíróság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megállapította a bíróság a gyerektartást. A fizetése 20%-a, de minimum 20. 000 ft. Postán fizet. Ki fogja kiszámolni a 20%-t, ő?

Figyelt kérdés
Azt mondta a bíró, amíg nincs gond a fizetéssel, addig nem szokták levonni a fizetéséből. De ha másodállása van? Vagy prémiumot kap? Vagy emelik a fizetését, és a 20% több mint 20.000 ft? Ő akkor is ugyanannyit küld majd. Mit lehet tenni?
2011. nov. 24. 11:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%
kedves utolsó. Egyet értek az írásoddal, párom ugyanezt vallja, ő szintén lemondana a gyerektratásról ha hozzá kerülne a gyerek, nem kérne semmit anyukától, csak nyugodalmat, de abból sokat:)...eléggé úgy néz ki, hogy van is rá esélye páromnak, hogy megkapja gyereket, de ez még a jövő! :) De nagyon szívesen látnám is a gyereket a környezetünkben, jobb lenne neki is! :) Szólj bátran ha bármiben segíteni tudok. Lassan 3 éve tart a válópere páromnak, sok mindenben megedződtünk már! :)
2011. nov. 28. 14:19
 22/23 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem a felháborodókat.

Egy gyermek két ember által van.

Ha a két ember együtt van, akkor fel sem merül egyikben sem, hogy mennyit költ rá. Ha gyógyszer kell, akkor a közös pénzből megveszik. Ahogy a gyógycipőt, a különórákat és a nem tudom miket. Hozzászoktatják a gyereket egy minőséghez.

Ha szétválnak a szülők, akkor ugye csak az egyiknél maradhat, a másik pedig azonnal elkezdi pénzé váltani a gyerek igényét és a lehető legkevesebbet igyekszik adni. Onnantól kezdve a másik már élősködő és pénzéhes, pedig egyedül nevelni egy gyereket nagyon nehéz.

A nagyszájú apukákat kérdezem, hogy ők akkor is ugornának a beteg, lázas, hányós gyerekhez éjnek évadján, ha már elváltak?

Tudom, a külvilágnak igent mondanak, amúgy minden egyéb az anya dolga.

Minden. Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy azé, akinek ítéli a gyermeket a bíróság.

A kérdező jogosan tette fel a kérdést. Ha az apa, aki a válás után is apa marad, nem csak jogokkal, de kötelességekkel is, elfogad egy bizonyos százalékot, akkor nehogy már a saját gyerekét játssza ki azzal, hogy hazudik a fizetését illetően!

Szégyen ez az egész, ahogy egyesek igyekeznek kibújni a kötelezettségek alól.

2011. nov. 29. 19:27
 23/23 A kérdező kommentje:
Én is lemondanék a pénzről, ha tehetném a nyugalom érdekében, csakhogy ez nem biztos hogy a gyerek érdekeit szolgálná. És az sem utolsó szempont hogy én jelenleg gyesen vagyok, ami nem nagy összeg. Ha ruházni, etetni akarom, valamint óvodába vinni, akkor bizony szükségem van az apuka segítségére is.
2011. nov. 30. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!