Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megállapította a bíróság a gyerektartást. A fizetése 20%-a, de minimum 20. 000 ft. Postán fizet. Ki fogja kiszámolni a 20%-t, ő?
Nem értem a felháborodókat.
Egy gyermek két ember által van.
Ha a két ember együtt van, akkor fel sem merül egyikben sem, hogy mennyit költ rá. Ha gyógyszer kell, akkor a közös pénzből megveszik. Ahogy a gyógycipőt, a különórákat és a nem tudom miket. Hozzászoktatják a gyereket egy minőséghez.
Ha szétválnak a szülők, akkor ugye csak az egyiknél maradhat, a másik pedig azonnal elkezdi pénzé váltani a gyerek igényét és a lehető legkevesebbet igyekszik adni. Onnantól kezdve a másik már élősködő és pénzéhes, pedig egyedül nevelni egy gyereket nagyon nehéz.
A nagyszájú apukákat kérdezem, hogy ők akkor is ugornának a beteg, lázas, hányós gyerekhez éjnek évadján, ha már elváltak?
Tudom, a külvilágnak igent mondanak, amúgy minden egyéb az anya dolga.
Minden. Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy azé, akinek ítéli a gyermeket a bíróság.
A kérdező jogosan tette fel a kérdést. Ha az apa, aki a válás után is apa marad, nem csak jogokkal, de kötelességekkel is, elfogad egy bizonyos százalékot, akkor nehogy már a saját gyerekét játssza ki azzal, hogy hazudik a fizetését illetően!
Szégyen ez az egész, ahogy egyesek igyekeznek kibújni a kötelezettségek alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!