Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem egy férjes nőnél, ha láthatóan nem vagyok neki közömbös?
Ömm... Biztos vagy te a dolgodban? Nem úgy tűnik.
Én a helyedben nem akarnék magamnak bajt, az is lehet, hogy azért ilyen, mert kedves, nyitott személyiség, és te többet látsz bele.
Az a baj a célozgatásokkal, hogy nem pontosak. Ezért félreérthetőek.
Szerintem ne tiporj szét egy házasságot. Ha komolyan gondolja, akkor hagyja ott a férjét, és utána kezdjetek bármibe bele. Ez a legtisztább.
Ha csak úgy belekezdtek, akkor egyrészről gerintelen emberek vagytok, másrészről pedig nagyon kicsi lesz az esélye, hogyha komolyra fordul benned az érzés, akkor ő otthagyja a férjét, aki neki jóeséllyel a biztonságot jelenti. A nőknek pedig a biztonság az egyik legfontosabb dolog az életben. Mindenesetre fontosabb, mint egy kaland.
Szerintem sürgösen tisztázni kellene ki mit keresne az esetleges kapcsolatban.A családos a családon kivül azt keresi,amit otthon nem talál meg.Lehet,csak a flört hiányzik a nönek,és nem kiván tovább lépni.De ha a hiányt csak veled potolhatja,akkor elöbb független kellene lennie.
És ha neki nem éri meg,akkor neked biztos,hogy nem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!