Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van esélyem egy férjes nőnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem egy férjes nőnél, ha láthatóan nem vagyok neki közömbös?

Figyelt kérdés
Fodrász vagyok és ő az egyik vendégem, 1 éve jár hozzám, mostanában már 2 hetente jön beszáríttatni, mikor megy valami rendezvényre. Nagyon jól néz ki, jókat beszélgetünk, van humora is, de ugyanakkor kicsit titokzatos. Egyidősek vagyunk, bár neki már van egy 10 éves gyereke. Ízlésesen meg szoktam dicsérni a külsejét, kedves vagyok vele, ezzel próbálom érzékeltetni, hogy kedvelem. Ő pedig kérdezte, hogy van-e barátnőm, mikor mondtam, hogy most nincs, akkor mondta, hogy érdekes. Mindig mosolyog rám, mikor legutóbb megkérdeztem, mikor jön legközelebb, azt mondta, hogy ha jó lesz még a haja, akkor is jön. Úgy néz rám, meg úgy beszél, hogy azt érezteti, én is tetszem neki, múltkor megsimítottam a haját és teljesen megrezzent, de utána mosolygott. Szerintetek van nála valami esélyem?
2011. nov. 22. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Bizonyára van esélyed, nagyon úgy tűnik. Viszont nem zavar téged, hogy férjnél van? Mert őt nyilván nem...
2011. nov. 22. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Válás alkategória? Ne legyél naiv :D
2011. nov. 22. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ömm... Biztos vagy te a dolgodban? Nem úgy tűnik.

Én a helyedben nem akarnék magamnak bajt, az is lehet, hogy azért ilyen, mert kedves, nyitott személyiség, és te többet látsz bele.

Az a baj a célozgatásokkal, hogy nem pontosak. Ezért félreérthetőek.

2011. nov. 22. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak flörtölget. Ebből még bármi lehet de én a helyedben keresnék egy független nőt, mert ha lesz is valami valószínű csak egy kis kaland leszel.
2011. nov. 22. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne tiporj szét egy házasságot. Ha komolyan gondolja, akkor hagyja ott a férjét, és utána kezdjetek bármibe bele. Ez a legtisztább.

Ha csak úgy belekezdtek, akkor egyrészről gerintelen emberek vagytok, másrészről pedig nagyon kicsi lesz az esélye, hogyha komolyra fordul benned az érzés, akkor ő otthagyja a férjét, aki neki jóeséllyel a biztonságot jelenti. A nőknek pedig a biztonság az egyik legfontosabb dolog az életben. Mindenesetre fontosabb, mint egy kaland.

2011. nov. 23. 07:33
 6/7 anonim ***** válasza:
A lányát is szeretnéd? Akkor is, ha utál, mert miattad elszakadt az apjától vagy az anyjától? Sok nő van a világon, ő foglalt.
2011. nov. 23. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sürgösen tisztázni kellene ki mit keresne az esetleges kapcsolatban.A családos a családon kivül azt keresi,amit otthon nem talál meg.Lehet,csak a flört hiányzik a nönek,és nem kiván tovább lépni.De ha a hiányt csak veled potolhatja,akkor elöbb független kellene lennie.

És ha neki nem éri meg,akkor neked biztos,hogy nem .

2011. dec. 6. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!