Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van napjainkban olyan házasság ami tényleg "örökké" tart és egyik fél sem lép félre?
24 éves vagyok, van egy 4 hónapos kisfiam, a férjemnek pedig viszonya volt egy másik nővel. Azt állítja, hogy egy hónapig tartott, de szerintem tovább és szerintem szerette, vagy szereti ezt a nőt, tudjátok az én férjem nem olyan "egyéjszakás-kalandozós" típus, úgyhogy nem akarom azt mondani, amit ilyenkor más feleségek, hogy biztos nem jelentett neki semmit, mert szerintem még többet is, mint állítja.
Én tanácstalan vagyok teljesen. Az idősebb családtagjaim mind azt mondják ez természetes és hogy nem találok olyan férfit, aki nem csal meg, de én nem akarom ezt gondolni... Kiváncsi lennék a véleményetekre, tapasztalataitokra... Nagyon köszönöm...
Én férfi létemre azt mondom, természetes, hogy egy férfi megy a farka után. Évezredekig ezt csinálta, röpke párszáz év nem öli ki belőle. Ami nem természetes, az, hogy megcsalja a párját. Én eddig egyetlen barátnőmet sem csaltam meg, pedig alkalmam lett volna rá... Az egy tőről metszett baromság, hogy mindig a megcsalt fél hibája a megcsalás! Ha így vesszük, elég nyersen fogalmazva, az lenne a nő hibája, hogy csak egy (kettő, esetleg három :))testnyílása van? Sarkítottam a kérdést, és a szélsőséget emeltem ki, mert tényleg lehet más oka is a félrelépésnek.
Szóval szerintem ülj le és beszéld meg vele, miért tette - ha van már baba is, nem érdemes kivágni, mint eb a sz@rát, de azt se hagyd, hogy hülyének nézzen (hülye tyúkká ne válj, mert velük nem létesítünk hosszútávú monogám kapcsolatot :)). Szurkolok Neked! The life is hard.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!