Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van napjainkban olyan házasság ami tényleg "örökké" tart és egyik fél sem lép félre?
24 éves vagyok, van egy 4 hónapos kisfiam, a férjemnek pedig viszonya volt egy másik nővel. Azt állítja, hogy egy hónapig tartott, de szerintem tovább és szerintem szerette, vagy szereti ezt a nőt, tudjátok az én férjem nem olyan "egyéjszakás-kalandozós" típus, úgyhogy nem akarom azt mondani, amit ilyenkor más feleségek, hogy biztos nem jelentett neki semmit, mert szerintem még többet is, mint állítja.
Én tanácstalan vagyok teljesen. Az idősebb családtagjaim mind azt mondják ez természetes és hogy nem találok olyan férfit, aki nem csal meg, de én nem akarom ezt gondolni... Kiváncsi lennék a véleményetekre, tapasztalataitokra... Nagyon köszönöm...
hát sajnos mindig is az agyafúrt rafkós nők maradnak meg a jég hátán
még egy házasságban sem lehet lazítani :(
Hát ha most azt írom, a miénk talán ilyen lesz, senki se hiszi el. :)
Azt, hogy "örökké" tart-e, nem tudom, de hogy nem fogunk félrelépni, az biztos. Én ha szeretek, akkor csak egyet, a férjem pedig sose tenné kockára a mostmár 2 gyerkőce életét, velük való kapcsolatát. (Egyet már "elvesztett", önhibáján kívül.) Már a kapcsolatunk elején lefixáltuk, hogy ha bármikor is úgy lennénk vele, hogy (komolyan) másra vágyunk, akkor még azelőtt váltunk, hogy megcsalás lenne belőle. Ennyire legalább tiszteljük meg egymást, szerintem ez alap. Lenne.
A kitartás már más kérdés, de amiken már sikeresen túljutottunk az elmúlt 4 évben, az elég bíztató, ilyen szempontból legalábbis. Igazán nagy gondjaink még nem voltak - de hiszti, cirkusz és veszekedés már bőven. Úgy szoktam mondani, hogy már a legrosszabb oldalát is láttuk a másiknak és szerintem nem tévedek nagyot. De sikerült túljutnunk rajta és sokat tanultunk belőle. Remélem, egyre jobban összekovácsolódjunk, hogy így is maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!