Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek útlevelet?
hát.:D nem egyszerű vele az élet. mindig mindenért én vagyok a szar. én vagyok lebaszva mindenért. stbstb.
soha semmi nem jó neki. kb leszarja a fejem. DE állítja, hogy szeret.:D
ROSSZUL CSINÁLJA;D
Ebben még az a necces, hogy ha anyukád nem akar engedni Szerbiába, akkor bárhogy is szerzel útlevelet, bizony beállíthatja apukádat "bűnösnek", mert ugye akkor ő nem egyezik bele, hogy elhagyd az országot. És külföldre költözés esetén kell mindkét szülő beleegyezése. Legalábbis én így tudom.
Egyébként személyivel is átmehetsz Szerbiába, ott viszont, ha ott akarsz élni, el kell intézni az állampolgárságot is.
A nagy röhögésekből nekem inkább az jön le, hogy anyud próbálna nevelni, bezzeg a szerb apuka mellett van ám jó világ. :D
Hosszú távon anyukád jobban is jár, ha jó messzire mész tőle, nyugi, azt a pár hónapot meg fél lábon is kibírod! Jó utat az új hazádba! :D
kössz*-*:D
A Külügyminisztérium információi alapján az Európai Unió tagországain kívül az alábbi országokba lehetséges még személyi igazolvánnyal beutazni, illetve ezen országokon átutazni: Andorra, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Izland, Lichtenstein, Macedónia, Monaco, Montenegró, Norvégia, Svájc, Szerbia.
tényleg lehet személyivel*-*
":|:D ott megkérdezik, hogy hol akarok lakni?:O ugye megkérdezik?:|"
Igen megkérdezik. A Te szavad lesz a döntő, ha nincs kizáró ok. ( alkoholizmus, beszámíthatatlanság, narkó, van lakás, kereset, stb.) 17 évesen már nem annyira muszáj az anya a gyereknek, mint 2 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!