Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hagyják el mindig a normális pasikat? Miért kell lelépni egy szeméttel?
Nem akarok általánosítani, de én nőként eléggé gáznak tartom, hogy sokan lelépnek egy biztos kapcsolatból, mondván hogy "kihűlt". S akkor meg futtok egy olyan fickó után, aki meg majd jól kihasznál és akkor jön a "de szemetek a pasik" kijelentés. Nagyon sok lányt látok a körömben, akik azokkal élvezik az életet, akik megvetik és kihasználják őket, illetve akik nem adnak meg mindent.
Én is lány vagyok amúgy.
Nem akarom elkiabálni, de nekem egy tökéletes párom van, aki mindent megtesz, bármit mondok neki. Ha valami kell, hozza, adja. A nap bármely szakaszában képes a szexre. Nincs olyan, hogy fáj a feje, ha valamihez nincs kedvem, akkor megcsinálja helyettem legyen az akármi. S a személyisége is olyan, hogy szerelmes vagyok belé. Utálja a sört, nem iszik alkoholt, drogot és cigit gyűlöli egyenesen. Egy szóval kívánhat egy nő ennél jobbat? S mégis például ez az ember (előttem) sok-sok évig egyedül volt.
Én nem értem. Ekkora kincset szerintem megőrizni és nagyon szeretni kell, nem pedig olyanokkal lenni, akik nem empatikusak, drogoznak (jó, ez kicsit sarkítás, de azért értitek...), letojnak.
Miért kell a nők nagy részének, azok akik ilyen módon "izgalmasak"?!
Számomra valahogy ez nem "izgalmas".
S sajnos egy hozzám közel álló nő is olyan embert hagyott el, aki normálisnak tűnt. A szemét alakokért meg egyenesen valahogy rajong. Aki normális az mellett meg simán elmegy...
MIÉRT MIÉRT?!?!
Az én párom egyáltalán nem papucs. Na látod, erről van szó. Az az ember már papucs, aki szereti a párját és mindent megtesz érte?? Hmmm. Érdekesek vagytok páran. Akkor én is papucs vagyok, mert én is mindent megteszek neki?? Akkor én is papucs vagyok, mert mire hazajön a melóból kettőféle kaja várja melegen az asztalon?? Akkor hogy is van ez??
Az lány kapcsolatáról meg annyit, hogy velük együtt éltem régebben és láttam a mindennapokat, hogy mi van. Ráadásul a lány olyan részletességgel számolt be mindig a fickóról, hogy kb azt is tudtam, hogy hányszor volt tojni a wc-n és hogy az nap milyet termelt...
Igaza volt egy előttem szólónak, kérdezd meg a volt barátnőt/feleséget, mert valószínűleg kiderül, mégsem volt olyan normális. Szerintem nem jellemző, hogy a normálisakat otthagyják. Persze ott van az is, amikor elmúlik a rózyaszín köd, és rájönnek, hogy a nyugodt, kedves, házias társ valójában besavanyodott, lusta és depressziós...
DE: akik azt hiszik, hogy egy családot egy nő felbomlaszt, és otthagyja a palit,elköltözik gyerekekkel, mert kihűlt a kapcsolat, az nagyot téved, és forduljon bizalommal az exhez... Sok érdekeset tudhat meg!
"Az oldal anonim, nyugodtan feltehetted volna a kérdést egyszerűen is. Azért hagytak el, kedves Kérdező, mert unalmas vagy, ugyanakkor marha beképzelt. Nem jársz sehova, nincsenek barátaid, talán nem is voltak. Az is lehet, hogy életed első nője hagyott el. Próbálj fel egy kisebb mellényt, és ne akarj mindenképp négykézláb kúszni a nők előtt. Hidd el, a hiba benned van, csak te tudsz változtatni."
Két szó: értő olvasás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!