Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Apukák! Ha nyertetek meg gyermekelhelyezést, milyen okokból történt? Mi volt az indok mellettetek? Hány évesek voltak a gyerekek?
Kedves utolsó. A kommented utolsó részére reagálnék. Miért nem vállalunk közös gyereket? Fogunk. Szeretnénk, de nem jött még el az ideje. Gyermekeknek szeretnénk megadni mindent. (párom gyermekeire értem) Először is, hogy biztonságban legyenek, ha ez megtörtént és sikerül őket kikezelni a traumából ami eddig érte őket, akkor jöhet a közös baba. Addig nem. Ez így lett lebeszélve, én mondtam péromnak, hogy legyen vége ennek a heercehurcának, és egy nyugodt, kiegyensúlyozott légkörbe szeretném várni a közös babát.
"vigyétek amikor csak lehet"-->vinnénk de ehhez 2 ember kell. Hiába megy párom hozzá, nem adja oda a gyermekeket. Nem kívánom neked azt az érzést mikor látnod kell a párodat amint jóformán kuncsorog a gyerekei után...könyörög az anyukának, hogy hagy vihesse el őket sűrűbben. A válasz az, hogy nem. indok természetsen nincs. A rövid válasz az az, hogy nem.
"ne vitázzatok,hanem próbáljatok inkább békés viszonyt kialakítani,így jobb mindenkinek"-->ehhez szintén 2 ember kell. Hiába megy párom hozzá, nyugodtan, szépen kérve, anyuka abban a pillanatban üvölteni kezd, hogy takarodjon innen párom, nincs semmi keersnivalója...békés viszony, így lehet békés viszonyt kialakítani? Ezek mind mind közhelyek, hogy ne vitzzatok, próbáljatok meg megyegyezni stb. Nem lehet. ez egyszerűen kivitelezhetetlen akkor ha a 2 félből csak az egyik akarja ezt!!
"Én sem örülnék, ha lenne gyermekem, és el akarnák venni"-->így van nem örülnék neki, de! nem adnék alapot arra, hogy az esetleges volt férjemben egy ilyen felmerüljön. Egy esetleges válás esetén is, feltudnám mérni azt, hogy ha apaként kiválóan működik majd a volt férjem, akkor kivan zárva az, hogy elzárjam apukát a gyerekemtől. Pláne én könnyű helyzetben vagyok, mert én látok közvetlen közeli példát arra, hogy mit művel egy gyermek lelkével az amit ilyenkor művelnek az anyukák...már ezért sem tudnám megtenni...
Kedves kérdezö. Mi is hasonló cipöben járunk. Sajnos. De nálunk csak egy gyermek van aki 7 éves.erösen gondolkodunk h beadjuk a gyermekelhelyezési pert. Az ex ítt is egy agresszív emberrel jött össze. Kiabá üvőltözik katonas szigor van náluk. A gyerek nem kap enni míg nem csinál leckét. Állandóan lepaszolja a nagyinak gyereket míg ök bulizni mennek stb . Este 7kor viszik haza kocsban alszik és utána csinaltatnak vele lckét. Kérlek majd írd meg hogy h döntött a bíróság nálatok, miken mentetek át.
köszi és ssok sikert nektek és kitartást.
14/15. Próbáljátok meg mindenképpen!!! Akár még az is előfordulhat, hogy "megijed" az anyuka, és vissza vesz egy kicsit abból amit művel, nyilván ha beadjátok a bíróságra a papírokat, indokolni kell, amit úgyis megkap 1 példányban anyuka is, így hátha visszavesz a viselkedéséből...Hisz akkor már tudni fogja , hogy mi az amit kifogásoltok. Próbáljátok meg, pici még a gyermek, lesz pszichológiai vizsgálat minden résztvevőre kiterjesztve, ott ezeket úgyis észre fogja venni a szakember...Köszönjük a jókívánágokat, sajno még egy fél év biztos hogy hátra van mire esetleg lesz bármi eredmény! De azért köszönjük.
15/15. Semmi baj, ezért írtam, hogy a tényeket nem ismerve még akár úgy is lehet értelmezni, hogy mi vagyunk azok a galád emberek akik el akarják venni a gyermeket. Köszönöm, hogy módosítottad az álláspontodat. Jó látni, hogy van még ilyen anyuka itt aki nem csak fröcsögni tud!! Én is szeretném átélni azt az érzést, hogy mindennél jobban szerethessem a gyermekemet. De nekem még nincs,így párom gyermekeit telejs mértékben elfogadtam, megszerettem, ezért már-már úgy érzem ha őket bántják az olyan mintha engem bántanának.Köszönöm neked is a jókívánságokat. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!