Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Nagyon nagy bajban vagyok.
Kimennének, de mit tudnának csinálni?
Jogosan van nála, az apja. Azt mondaná, hogy beadja a válópert, és majd a gyerekelhelyezési per végéig nála is marad. Nem tudnak vele mit kezdeni.
A gyereked nem kapnád vissza egykönnyen.
Szerintem nem szabad hagyni, hogy elvigye. Semmi esetre sem.
én első.
Ezért írtam, hogy add be a válópert, indítsd meg a gyermekelhelyezésit. Most teljesen jogosan vinné el, az apja.
Lehet, hogy fenyegetőzik, de nem hiszem, hogy elvinne egy 4 hónapos gyereket. Mihez kezd vele?
Azért a kommenteden, hogy lehet, hogy jobb lenne ha hagynád egy kicsit megdöbbentem. Ha te félsz tőle és fizikailag bántott, akkor nem nagyon értem hogy írhatsz le ilyet.
mond meg neki hogy ne vigye el mert fel lesz jelentve...
Próbálj tanácsot kérni egy ügyvédtől vagy a rendőrségtől!:)
Én azt csinálnám hogy nem lennék otthon sokat...mármint ahol megtalál)
Nem értem miért kell még ennyit feszegetni ezt a kérdés kiírójának.
Minden Anyában benne van az ösztön, hogy védje a gyerekét. Tehát nem adja oda, ha veszélyt érez, akkor lép.
Mit kell tenned?
Nem megvárni míg elviszi, hanem előbb cselekedni: rendőrség, ügyvéd, bíróság, válóper, gyerekelhelyezés.
Szerintem, ha egy 4 hónapos kisbabát csak úgy elvisz az anyjától az apja, mert neki úgy tetszik, akkor a rendőrségnek ilyenkor joga van közbelépni, kőröztetni, stb... nem tudom a lehetőségeket. Nem vagyok ügyvéd, de nonszensznek tűnne az ellenkezője... Valószínűleg csak fenyegetőzik a férjed.
Viszont az mindenképpen tanácsos lenne, ha beadnád a válópert, vagy megkérdeznél egy ügyvédet, hogy mi legyen a következő lépés! Próbálj meg itt tanácsot kérni, vay utána nézni a teendőknek!
Amikor nincs otthon, akkor menjel el a picikeddel a szuleidhez, testveredhez, vagy ahova koltozkodni tudsz.
Menjel be a gyamugyre is, es mondjal el mindent, amit ide leirtal.
Utana menjel be a rendorsegre is, es mondd el ott is, hogy fenyeget, es felsz, es megver!!!
A picit soha ne hagyd vele egyedul.
A csaladsegitohoz is elmehetsz, es kerdezd meg toluk is a jogaidat.
A birosagnak irjal, add be a valast es kerd a gyerekelhelyezest is, es ilyet hogy akar mar a gyerekrol is lemondasz pedig ki ne ejtsel a szadon.
Valakit kerjel meg a csaladodbol, barataid korebol, hogy segitsenek neked!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!