Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerelmi viszony után működhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi viszony után működhet egy házasság?

Figyelt kérdés
A férjemnek viszonya volt, döntés elé állítottam, engem választott, szerette a nőt. Helyrehozható ilyesmi után egy házasság hosszútávon?
2011. okt. 23. 17:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!Én leírnám neked a történetemet, hátha tudok segíteni. Pontosan ugyanilyen helyzetben voltam/vagyok---remélem, már nem.

De inkább privátban. Légyszi írj nekem privátot, ha érdekel.

2011. okt. 24. 13:38
 22/29 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, minden tapasztalat nagyon jól jön, persze, privátban is jó, várom az üzenetedet nagyon.
2011. okt. 24. 14:11
 23/29 anonim ***** válasza:
5%

Úristen ennyi szánalmas nő. Mindent a pénzért.

Szerintem ti is lépjetek félre, és csak utána indítsátok tiszta lappal! Ennyit ezek a pasik is megérdemelnek! Mert ugye a nők is hibázhatnak....

2011. okt. 24. 18:14
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod,hogy a pénzért bocsátunk meg???

Amúgy meg, ha visszacsalom, nem lesz jobb,mert nekem lesz bűntudatom, meg a másik,hogy bosszúból nem feküdnék le 1 férfival se...

2011. okt. 24. 19:18
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt a kulcsszó,hogy a másikat szereti....akkor miről beszélünk?Nem a válaszom,mert nem téged szeret,hanem a másikat és vissza fog menni hozzá.....Nem elbizonytalanítani akarlak,de akkor mondanék igent,ha a másikat nem szeretné,de így......
2011. okt. 27. 22:53
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült helyrehozni?
2013. jún. 15. 15:55
 27/29 A kérdező kommentje:
Hát ezt majd 50 év távlatában tudom megmondani, de igyekszünk.
2013. júl. 11. 22:19
 28/29 anonim ***** válasza:
Az első megcsalas után erős a kísértés a 2.ra. nem vigasztalaskepp mondom, de amíg a férjed nem akar válni és megkapod tőle amire szükséged van érdemes benne bízni. Sajnos eljohet egy pillanat amikor viszont ő fogja kérni a valast. Akkor kell ugyesnek lenni:) ez tudom hogy gyalázatosan hangzik, de egy igen eletszerű verzió.
2014. jún. 11. 22:33
 29/29 anonim ***** válasza:
76%

Pont az "ilyen nők" miatt gondolják azt a férfiak, hogy ezt nekik szabad. De gyanítom, ha a kérdező csalta volna meg a férjét, az úr már szaladt is volna a válási papírokkal a kezében a bíróságra.

Én bsznm ki, mint macskát kakkantani.

2014. aug. 25. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!