Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mit tennétek? Öngyilkossággal fenyegetőzik, ha nem megyek (megyünk) vissza.
ha meg is teszi, az nem a te felelősséged, de az ilyenek nem szokták meg tenni,
hagyd ott ezt az életképtelen selejtet
1. Az öngyilkossággal fenyegetőzés tipikus (érzelmi) zsarolás, SOHA nem szabad neki bedőlni.
2. A másik, hogy ezerszer írtam már ide, és nagyon-nagyon komoylan mondom: nem szabad "még egy utolsó" találkozásra menni lakásra, mindenkitől elzárt helyre! TILOS!!! A legtöbb durva családírtás, feleség- és barátnőlemészárolás mindig ilyen esetben történik. Elpattan a húr nála és neked nincs lehetőséged elmenekülni.
Ha bármiféle utolsó esélyt is akarsz adni neki, akkor mindig csakis nyílvános helyen tegyed! KV-zó, étterem stb., mindegy, olyan hely legyen, ahonnan könnyű
elmenekülni és még könnyebb segítséget kérni.
3. A mobilodba gyorstárcsázóra tedd be a rendőrség hívószámát és valamelyik olyan ismerősödét, akiben maradéktalanul megbízol.
És költözz el, válj el, mindegy, hogy mivel fenyegetőzik. Ne szégyelj segítséget kérni a rendőrségtől vagy a Nane vonaltól, mert az életedet (és a gyerekedét) mentheti meg.
Sajnos, tudom milyen, ha érzelmileg zsarolják az embert!
Tudom milyen amikor kötekednek az emberrel állandóan, és veszekedés van, én mindig csak a hibát látják az emberbe, majd közlik.. az unokatesód milyen jó, milyen szép, milyen okos!
Nos a szüleim ezt csinálták velem 20 éves koromig!
Teljesen, megtudják keseríteni az ember életét!
Könnyű azt mondani szegénynek hogy menj és tedd ki az exférjedet a lakásból, vagy hívj rendőrt!
Nos ez nem úgy működik, kimegy a rendőr, megnézi a lakcímkártyáját a pasinak és ha abba a lakás címe van benne, akkor öt nem rakhatja ki a rendőr! Ez a Magyar jogszabály :D :D
Itt az a megoldás, hogy fogadsz egy ügyvédet, és ö elmondja neked, hogyan teheted ki a lakásból jogilag!
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!