Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mit tennétek? Öngyilkossággal fenyegetőzik, ha nem megyek (megyünk) vissza.
Frankó érzelmi zsarolásról van szó. Ha te eldöntötted, akkor eldöntötted és kész. Tudom az érzelmek nem múlnak csak úgy el, hiába valaha szerettétek is egymást, érdekel mi lesz vele. No de ha öngyilkos lesz netán azt azért ugye nem hiszed a te hibád lenne ??
Mert nem !
Az ő életét ő irányítja csakis, nem más, te pedig a tiedet !
Menj oda egy rendőrrel intézd el amit el kell, és cselekedj. Vagy mondd neki, hogy ha elmegy lehet még normális kapcsolat, ha nem is együttélős, de normális, de így sosem lesz. Legyél erős, és a magad szempontját tedd előtérbe és a gyerekét !
Kedves joci 20!
Milyen alapon nevezel te bárkit szerencsétlennek, vagy butának, csak mert leírt egy kérdést, amit te, a nagy eszeddel természetszerűleg kapásból megoldanál. Pedig én biztos vagyok, hogy te a gatyádon kívül eddig még nem találkoztál komoly problémával.
Igen ez sajnos így van!
Mindig van egy két okos és persze rosszindulatú ember, akik mindent egy csettintésre megoldanának, mintha az úgy működne. Mindenesetre köszönöm a többiek hozzászólásait.
Szia,
Éjszaka bevitték a zártosztályra, miután elvitte részegen a kocsimat és öngyilkossággal fenyegetőzött. Sír, iszik, fenyegetőzik....nem dolgozik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!