Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek lehet úgy új párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet úgy új párt találni hogy még a gyerekem apjánál élünk? Mielőtt elítéltek (LENT)

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon megromlott vagyis inkább tönkrement a kapcsolatunk. Egymás mellett élünk, lassan másfél éve nincs szex sem és közös programok sem. 1 év múlva tudok elköltözni, addig nem. Csinálom a dolgom és ráhagyok mindent, nem szólok semmiért, mert abból gond van. Így elélünk egymás mellett, de fél éves gyerekemet nem ilyen kapcsolatban szeretném nevelni. Nem ér hozzám mióta terhes lettem és mindig kifogást talál, 3 hónapja nem próbálkozok közeledni mert nagyon megalázó hogy leráz. Úgy élünk, mint 2 szomszéd.

Van kiszemeltem, szerintetek van így esély? Ha elmondom hogy élünk és mi a célom, szerintetek van aki szóbaállna egy nővel ilyen helyzetben? Köszi előre is és ne ítéljetek el, nem így akartam élni, de közös dolgok és szex nélkül nálam nincs kapcsolat.

2011. okt. 9. 14:05
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
49%
a kérdésre válaszolva, szerintem nem lehet. én is már csak lakótársként éltem az akkor párom mellett amikor megismertem a mostani férjem, de nem fogadta el a kapcsolatunkat addig amig el nem költöztem a volt pasitól, és szerintem normális is. azt mondod nem sikerült megismerni 1 év alatt? én 7 évig voltam együtt az előzővel, aztán szakitottunk. rá 1 hétre találkoztam azzal a férfival aki a férjem lett 9 hónap ismerettség után, rá 1 évre gyerekem apja:) tehát van hogy 1 hét elég ahhoz hogy megismerd, van hogy több év sem. jobb ha minél előbb cselekszel, érzelmileg letarol ez a szar állapot!
2011. okt. 18. 21:05
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy kapcsolatot nem lehet úgy indítani, hogy "Gyere és tarts el a gyerekemmel együtt, mert szeretlek!". Abban a kapcsolatban megint nem lennétek egyenrangú felek, mert a férfi tartana el. Állj a saját lábadra, légy mindenkitől anyagilag független és akkor tudsz majd tiszta lappal új kapcsolatba kezdeni.
2011. okt. 18. 22:10
 33/37 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet. Anyósom rá a példa. Az első férjével még együtt volt, mikor a másodikkal összejött. Majd ugyanez a másodikkal és a harmadikkal.

Az már más kérdés, hogy ha ez kiderül kinek mi lesz a véleménye rólad.

2011. okt. 19. 11:20
 34/37 A kérdező kommentje:
Igaza van annak, aki írta,hogy türelmetlen vagyok. Lehiggadtam picit,igazatok van. Feltuningolom a nyelvtudásom, munkát keresek, elköltözöm a saját lakásomba és újra a régi mosolygós nő leszek egy csodaszép gyerkőccel! Önmagammal kell most rendbe jönnöm, kiölni a sok megbántást és sebet, amit apuka okoz, hogy az élet összes terén sz@r vagyok. Mert ez nem igaz. Értékes nő és anya vagyok aki szerethető és aki szeretni is tud.
2011. okt. 19. 14:37
 35/37 anonim ***** válasza:
49%

Erről van szó, Kérdező! Az utolsó mondattal elérkeztél, hogy megtaláld önmagad, amit különféle okok miatt elvesztettél. Minden ember egyszeri, megismételhetetlen csoda, és ez magunkra is érvényes. Sokan akarják elhitetni: a másik nem csoda, fölösleges, selejtes. Talán gonoszság van mögötte, talán az, hogy önmagát érzi annak, már korábbi, gyerekkori sérülés eredményeként, és ezt a lelki terhet nem bírja hordozni, és "átrak " belőle más vállára. Hordozhatjuk egymás terheit, de közben soha nem szabad elfelejtenünk: egyszeri csoda mivoltunkat, isteni képmásunkat. Ez adja méltóságunkat és tovább, ez adja a szenvedésekhez az erőt. Ismerjük fel egymásban és magunkban ezt az isteni elemet, időben, ne csak ha elvesztettük azt.

[link]

"és szőtte álmát, mint színes fonált:

a homlokán feltündökölt a jegy,

hogy milliók közt az egyetlenegy. "

Kosztolányi D.

2011. okt. 19. 18:39
 36/37 A kérdező kommentje:
köszönöm Neked a kedves sorokat!
2011. okt. 20. 12:33
 37/37 valasz88 ***** válasza:
49%
Én nem ítéllek el, igazad van, lépned kell.
2011. okt. 21. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!