Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet úgy új párt találni hogy még a gyerekem apjánál élünk? Mielőtt elítéltek (LENT)
Sajnos nagyon megromlott vagyis inkább tönkrement a kapcsolatunk. Egymás mellett élünk, lassan másfél éve nincs szex sem és közös programok sem. 1 év múlva tudok elköltözni, addig nem. Csinálom a dolgom és ráhagyok mindent, nem szólok semmiért, mert abból gond van. Így elélünk egymás mellett, de fél éves gyerekemet nem ilyen kapcsolatban szeretném nevelni. Nem ér hozzám mióta terhes lettem és mindig kifogást talál, 3 hónapja nem próbálkozok közeledni mert nagyon megalázó hogy leráz. Úgy élünk, mint 2 szomszéd.
Van kiszemeltem, szerintetek van így esély? Ha elmondom hogy élünk és mi a célom, szerintetek van aki szóbaállna egy nővel ilyen helyzetben? Köszi előre is és ne ítéljetek el, nem így akartam élni, de közös dolgok és szex nélkül nálam nincs kapcsolat.
igen sikerülhet
keresztanyum is így talált másik párt már több mint tíz éve együtt van az új férfival és még most sem vált el, igaz már kb. 5 éve összeköltöztek
de csak akkor fog neked is sikerülni, ha a férjedhez nem kötődsz érzelmileg, meg az egy ágyban történő alvást mellőzni kéne
"nem beszélhetünk megcsalásról." -írja egy előző.
Dehogynem! mert nem csak szexualitásból áll egy ember..
ha hazudik settenkedik a háta mögött megcsalja, sőt elárulja a családot.
Már azt nem tudom elképzelni: bejelenti, mikor az apa fürdeti, ellátja a kedvesen a gyereküket: most megyek ismerkedni, mert te nekem biz' nem vagy elég.
Így nem lenne hazugság.
Miért nem költözik el ő? Ha ez nem megoldható,akkor nem tudsz a szüleidhez menni vagy albérletbe? Ha a ház elég nagy,akkor ketté is oszthatnátok és amíg nagyon muszáj két háztartást vezetni,mint ha valóban szomszédok lennétek.A válópert beadtad? "Ha elmondom,hogy élünk és mi a célom"- mi a célod? Szexet akarsz vagy társat? A társ szerelmet jelent,kölcsönös elfogadást és a közös célok elérését.Egyelőre még más mellett kelsz és fekszel,ő maximum máshol találkozgathatna veled,mint egy szerető.Ez azért elég megalázó szerep és egy komoly kapcsolatot kereső férfi ebbe nem megy bele,ha van büszkesége.Ha nincs,akkor úgyis mindegy,azt csinálsz vele,amit akarsz.
Az sem mellékes,hogy te már nyitott vagy érzelmileg is egy új kapcsolatra? Még csak fél éves a gyerekeket.Másfél évvel ezelőtt még rendben volt minden köztetek,hisz gyereket vállaltatok (lehet,hogy naív vagyok,de egy romokban lévő kapcsolatra csak a hülye szül).Nem kellene előbb vele elvágni minden köteléket,érzelmit,anyagit és csak aztán továbblépni? Tiszta lappal,amennyire egy gyerekkel lehet,hisz a gyerek a múltad és a jelened egyben.Ne akarj kapkodni és sürgetni valamit,aminek még nem jött el az ideje.Az anyagi biztonságot pedig ne egy férfi mellett keresd,hanem teremtsd meg és akkor nem kell mindenáron valaki,csak olyan,aki valóban megfelel,nem a kényszer hajt bele.
15:45 jó összefoglalás, egyetértek 1 kivétellel:
"Miért nem költözik el ő?" - sok ilyen megunt bútordarab fekszik az aluljárókban, aki szerette a gyerekeit - aztán kidobták, mert a kielégíthetetlen asszonkának úgy tetszett.(nem a kérdezőről van szó, általában sok ilyen tönkretett apuka van)
Azon elszorult a szívem: a csecsemő csak fél éves!!!
Nem lehet, hogy fontosabb a terhesség és csecsemő korban a gyerek, nemcsak az anyának, az apának is?? sok helyen csak a szülés után 1 évvel áll helyre a házaspár kettőjükre vonatkozó élete! ennek természetes oka van..
türelem... ne kapkodd el, kérdező, nagyon sokat veszít egy gyerek, ha az apját elveszíti..
Elolvasnád (ha még nem történt meg)
L. Tolsztoj: Anna Karenina c. gyönyörű regényét?
nagyon-nagyon hozzád szól
Engem nem a pasi zavarna, hanem a gyerek.
Saját családot akarok, nem kapni egyet, akihez gyakorlatilag semmi közöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!