Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezés? Milyen esélyekkel indul egy anya?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő.Megcsaltam a férjem de már régen tudta a kapcsolatunk a gyerek születése előtt sem volt felhőtlen és ő biztos volt benne hogy egyszer meg fogom csalni. Vannak bizonyítékai fotói az esetről a barátnőm jóvoltából aki segített neki hozzám hozta a pasit mondván engedjem meg,hogy nálam legyen de hogy szállásoljam is el.végülis én voltam aki megtette de sajnos ez igy utólag késő bánat. Ezt felhasználhatja-e esetleg gyermek elhelyezésnél? Később aztán csak gyüjtögette ellenem a bizonyítékait pl: koszos köre ültette a gyereket és fotózta de a legdurvább, hogy beállított felvételnél miközben aludtam videót készített rólam miközben füstöt fújok ki és valami ismeretlen tárgy van a kezemben a háttérben gyereksírás. mindenkit ellenem fordított fenyegetőzik finoman.hogy senki sem fog hinni nekem és egyedül maradok. A gyerekeim az életem ezért félek nagyon.hogy mi lesz. van esélye arra,hogy gyereket elvegyen tőlem. A közös gyermekünk 1 éves és van egy 8 éves az előző házasságból aki velünk él.Ha bármit rám bizonyít én hiába esküdözöm.hogy nem történt meg? nem védekezhetek? milyen esélyeim vannak?2009. ápr. 28. 00:01
11/13 anonim válasza:
Minden sms-t ments el a telefonodba,ha van rá módod,a hívásokat is.Ezzel tudnád bizonyítani,hogy megzsarólt az exed.A férjed és a barátnőd,pedig kevés.Nem veszik el tőled a gyerekeidet,ne félj.Engem is érzelmileg,lelkileg zsarolgatott az ex férjem,tönkretett.Idegileg kiborultam,mégis mellettem van mindkét lányom.Mára már boldog,kiegyensúlyozott életet élünk.A régi megcsalás egy dolog.Én is megcsaltam a férjem,mert ivott,a gyerekkel sem foglalkozott,engem pedig háztartásigépnek tekintett.Mástól kaptam meg a gyengédséget.Ez válásunk elött derült ki,az unokatesóm jóvoltából.Ezen az ügyvédem is mosolygott,és feltette a kérdését:Ön szerint ki tökéletes?Nemis foglalkozott ezzel a bírónő sem igazán.
12/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok.A szeretőm lett az új férjem:)az 5. évet tapossuk.
13/13 anonim válasza:
Szerintem sokszor belemész olyan dolgokba amikről tudod, hogy nem jó. Erről kéne leszokj, meg lehet kicsit naiv vagy és ezt sokan simán kihasználják.
Ne hagyd magad összetörni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!