Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apaságról való lemondás. Hogyan fogjak hozzá, mik az első lépések?
Mert neked jogod van megítélni, hogy mi az elfogadható és mi nem.
Én speciel el tudok ilyet képzelni. Lehet élénk a fantáziám.
Pedig hidd el sokan nem tesznek meg semmit a gyerekeik iránt.Ő választotta hogy lemond róla,de ez nem ilyen egyszerű!!!Nem nyújt neki semmit az ég világon!!!!!!!
Ezt olyan ember tudja aki benne van..Te nem vagy benne igy át se tudod érezni a helyzetet.És itt a kérdés az hogy aki esetleg átment rajta hogy működik ez!
Hát igen, ez elég szomorú... Ilyen ember nem érdemel gyereket. Remélem sikerül elintéznetek minél előbb, s a párod személyében jó apja lesz a gyereknek!
Sok sikert!
No akkor egy érdemleges válasz:
Magyar állampolgárok esetén úgy működik, hogy 3-an becsattogtok a gyámügyesekhez, az apuka aláír egy nyilatkozatot, hogy lemond a gyerekről, a nevelőapuka aláírja, hogy örökbe fogadja, pedig mindehhez hozzájárulsz, mint "állandó" anyuka. :)
Külföldieknél nem tudom, hogyan fut a dolog, gyanítom, neki majd küldeni kell külföldről csomó-csomó papírt, nyilatkozatot, meghatalmazást, ilyesmiket.
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!