Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e létjogosultsága a válásnak? Miért mondják ki oly' sokan a holtomiglan-holtodiglant (jóban-rosszban, egészségben-betegségben stb. ), ha nem gondolják komolyan? Miért nem gondolkoznak ezen az esküvő előtt?
A házasságnak - elviekben - feltétel nélküli szeretetről kellene szólnia. Házastársunkat nem úgy kellene szeretnünk, hogy saját kedvünk szerint formálgatjuk őt, inkább úgy, hogy elfogadjuk őt olyannak, amilyen.
Tudom, hogy ritka a jó házasság. Itt most bármit felsorolhatnék, csak egy példát említek: ha az évek során párunk alkoholista lesz, szerintem az lenne a feladat, hogy segítsünk neki megtalálni a probléma okát, valamint megoldani azt. Viszont a mai világban úgy látom, hogy sokan a válást választják a problémák tényleges megoldása helyett.
Egyébként is: amit Isten összekötött, ember szétválaszthatja-e?
Előre is köszönöm a véleményeket, kérem, őrizzük meg higgadtságunkat :)
Meggyőztetek.
Nem kell tovább győzködnötök..
Rosszul vagyok ennyi indulat láttán, már bánom, hogy feltettem a kérdést :(
Ugyanígy gondolkoztam, mint te 3-4 hónappal ezelőtt.
Hidd el történhet olyan dolog két emberrel, hogy még ha szeretik, tisztelik is egymást nincs más választásuk.
Soha nem csaltuk meg egymást, mai napig egymás legjobb barátai vagyunk, van egy gyönyörű kislányunk, akit mind a ketten imádunk. Nem iszunk, nem drogozunk.. de válunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!