Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szólal meg a nej? Nem fogadja el a kezébeadott vagymeg-i papírt, nem keres munkát, lakást, pedig mindenben támogatnánk, csak menjen. Nem elég neki a vagyon fele? Vagy miért nem beszél? Pszichológiai eset, valaki látott már hasonlót?
én első
Tanultam, mivel pszichiáter vagyok.
Akkor újra, mert az első válaszom kevés információ alapján született.
Az anya. A kommunikáció hiánya, a gyerekek társas kapcsolatainak korlátozása, az elintézendő dolgok előli elzárkózás már önmagában pszichotikus tünet. A helyetekben én rászánnék egy hetet végiggondolnám és szépen felírnék mindent időrendben és kérném a gyámhatóság segítségét. Ezt meg lehet indítani a válópertől függetlenül (nem kell megvárni míg vége lesz), ill gyermekelhelyezési pert lehet indítani a gyermekek szocializációjának veszélyeztetése címén. A gyámhatóság/bíróság szakértőt rendel ki aki megvizsgálja a kialakult helyzetet. Amennyiben ehhez esetleg a nő családjából is tudtok segítséget szerezni (írtad, ha jól értettem, hogy az anyjával sem beszél) az nagyot nyom a latban. Én ebben a helyzetben veszélyeztetve látnám a gyerekeim fejlődését, ellátását.
Ha ezt az eljárást megindítjátok már ez is kizökkentheti az apátiájából, /vagy súlyosabb lesz az állapota/
Én mindenképp ebbe az irányba indulnék el, hiszen a gyermekek elvesztésének lehetősége valamilyen irányban változást hozhat a mostani patthelyzetbe.
Szia
Sajnos nem tudom mi lehet a megoldás, nem is hallottam még ilyet. Pszichológushoz kellene vinni, vagy akkor adjanak ki egy papírt, hogy csak szimulál vagy pedig hogy beteg és akkor érvénytelenítsék az egész házasságot, mert ő nem képes dönteni a válásról most.
Annyit szeretnék csak mondani, hogy szerintem nem írtál róla szemtelenül, normálisan írtad le a történetet. Szerintem még együtt érző is vagy, ennél sokkal jobban utálhatnád.
Szerintem nem törölte a hozzászólását csak lepontozták ezért be kell jelölni itt a zöld téglalap (kérdés) alatt a kis négyzetet, hogy mutassa az ő válaszát is.
Siess elolvasni, mert biztos le leszek pontozva én is amiért egyetértek veled :)))
Vállalom a lepontozást, én melletted vagyok!
Mindenkinek joga van a boldog élethez, és a volt feleség a gyerekeket nem használhatja fel az apja ellen.
Egészséges ember felfogja, hogy a gyerekeknek mind a két szülőre szüksége van, de attól a gyerekek nem lesznek boldogok ha ők úgy élnének továbbra is egymással ahogy eddig. A gyerekek nem hülyék, felfogják ha egy családban nincs meg a harmónia és a boldogság.
Imádom az olyan "tisztességes" embereket,akik bejelentkeznek ,hogy beírjanak a saját kérdésükre,maguknak tetsző választ.Még szerencse,hogy vannak olyan ostobák,hogy ezt elfelejtik!
A feleség meg hülye lenne kimenni a házból,a legkisebb gyerek 18 éves koráig megkapja rá a lakáshasználati jogot,ráér utánna is elrakni az árának a felét.Ja és azt nem ingyen kapja,az azért jár neki,mert a házasság alatt költöttek a házra...ezt buktad szivi.
Huh az első az biztos az ecserin diplomázott.Az anyának egyáltalán nem kell szóba állni apával(bőven elég,ha egy ügyvédet,rokont,vagy szociális munkást megkér,hogy közvetitsen)
Nem tudom a mai világban miért az a normális,ha a gyereket tengnek-lengnek az utcán,igenis otthon a helyük(ennyi idősen a házimunkába is besegíthetnének,a kertbe ácsorgás helyett kapálni is lehet)
Különben is honnan tudod mi folyik náluk egyfojtában?Csak nem leskelődsz,kémkedsz?Vigyázz!Ez beteges!Még a végén pszcihóhoz küldenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!