Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet ezt megoldani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt megoldani?

Figyelt kérdés
3,5 éve vagyok együtt a párommal, már egy jó ideje nagyon nem működik a kapcsolatunk. Ma odáig jutott a dolog hogy ki jelentette hogy amint a kutyát elviheti megy, de ha nem akkor ő marad és kénytelen leszek vele együtt élni, mert nem fogja engedni hogy elvigyem a kutyát. Ez a kiskutya mindkettőnknek a szíve csücske. Nem tudunk tőle megválni, nem hagyhatom hogy elvegye tőlem. De jobb lenne ennek a kapcsolatnak véget vetni. Mi lenne erre a megoldás?
2011. aug. 15. 14:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Masok elvalnak ugy, hogy van kozos gyerek.

Tı meg nem hagyjatok el egymast egy kutya mıatt...

2011. aug. 15. 14:41
 2/15 anonim ***** válasza:
Vagy az erzelmeidre hallgatsz, vagy pedig a kutyat valasztod!
2011. aug. 15. 14:42
 3/15 anonim ***** válasza:
"Nein, Buksit nem adom!" :D Ha annyira szeretnéd a kutyust, akkor vidd, a bíróságot nem nagyon fogja meghatni.
2011. aug. 15. 14:44
 4/15 anonim ***** válasza:
Jó kifogás, szerintem maradni akar, és tudja, h nem adod a kutyát, ezért mondja ezt,...mmm ilyen a szerelem.:)
2011. aug. 15. 14:49
 5/15 anonim ***** válasza:

én teljesen megértelek, nálam is a kutya az első.

próbálj meg mérlegelni hideg fejjel, hogy járna a blöki jobban. én pl tudom hogy ha szétválnánk, nekem kéne vinnem a sajátom (én is hoztam páromhoz, neki is van sajátja) mert ő hajlamos letudni a sétákat azzal, hogy ugyan, kint van a kutya a kertben, míg én lelkiismeretesen megmozgatom a kis dögöt.

szóval ilyesmi különbségekre gondolj.

2011. aug. 15. 14:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Én ebből azt értettem (lehet, hogy rosszul), gyerekek vagytok. Nem tudjátok mit akartok, csak azt, ami most van, az nem jó. Nincs ezzel semmi komoly baj. Majd alakul még.
2011. aug. 15. 14:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azt figyelembe kell venni hogy kie' volt a kutya..vagy ki vitte oda ilyesmit...mert ha komoly a helyzet akkor a rendorseg el jar ilyen ugyben mert az allatkinzast stb hogy elloptad a kutyat stb... nagyon komolyan veszik. De szerintem is dontened kell vagy a kutyus valasztod es tonkre megy az eleted vagy fogod magad es el mesz es sokkal jobb eleted lesz.. de ha tied volt a kutyus akkor minden keppen vidd magadal!!

2011. aug. 15. 14:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem azé a kutya akinek a nevén van, és akit falkavezérnek tekint.
2011. aug. 15. 14:57
 9/15 anonim ***** válasza:
Kinek a nevén van a kutya? Olyan nincs, egy kutyának több hazdája van hivatalosan is. (legalábbis ritka)
2011. aug. 15. 14:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Amúgy meg: ez az egyik oka amiért nem közösködök kutyával. Az csak az enyém.
2011. aug. 15. 14:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!