Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha az egyik fél semmiképp sem akar elválni?
Figyelt kérdés
A feleségem mindenképp válni akar, én viszont semmiképp.
Milyen költségek lehetnek, amiket egy válás elindítása generálhat?
Hogy zajlik le, nagyjából mennyibe kerül és mennyi ideig tart egy válás?
2011. aug. 8. 12:28
21/25 anonim válasza:
van békéltetés, egy hónap, ha csak ideges volt, addigra lenyugszik.
22/25 anonim válasza:
Próbálj meg higgadtan beszélni a feleségeddel, ha épp csak elöntötte a szar az agyát, le fog higgadni. Hogyha pedig ez egy "tartós" érzelmi állapota, jobb elválni, és békességben jóban lenni a gyerekek miatt.
Az én szüleim sem váltak el anno, mert apám "annyira szerette anyámat", immáron 20 éve házasok, és kicsinálják egymást, aminek mi, gyerekek (is) isszuk a levét, ennek nem sok értelme van :/
23/25 josek válasza:
én sem akartam vállni, de ha már sz@r a házasság akkor minek? az csak társas magány lenne, és a feleséged a szemed elött pasizna stb, ez jobb lenne? ez csak megalázás, válj el minek húzod az idöt, ha nem szeret hagyd a francba mert csak megalázott helyzetbe kerülsz
24/25 Csurmi válasza:
Hát ha csak azért nem akarsz elválni, mert az talán több adósságot generálna, akkor értem hogy a feleséged miért akar "mindenképpen" elválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!