Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha az egyik fél semmiképp sem akar elválni?
Figyelt kérdés
A feleségem mindenképp válni akar, én viszont semmiképp.
Milyen költségek lehetnek, amiket egy válás elindítása generálhat?
Hogy zajlik le, nagyjából mennyibe kerül és mennyi ideig tart egy válás?
12:39 - van olyan, amikor a férj bölcsebb, a feleség meg hisztis, sértett. Most ragaszkodik a váláshoz,de a férj tudja, hogy visszatalálhatnának egymáshoz.
Nem ismerjük a szitut.
Én nem váltam, de pl forró fejjel beadtam a felmondásomat a munkahelyen. A főnököm azt mondta: ne butáskodjon már! Ki tudja mi lett volna belőlem, ha ő nem hűt le, a kisfőnök szemétsége miatt akartam menekülni.S örültem, hogy még sem került sor a távozásomra.
2011. aug. 8. 12:45
12/25 anonim válasza:
Nem választanak el rögtön. Ha nem akarsz elválni, akkor a feleségednek fel kell tárni az okokat,ami miatt el akar válni. Tanúk beidézése, stb... ez hosszú-hosszú idő. NEkem is volt hitelem, az én nevemen. Ügyvéd előtt erről is nyilatkoztunk. Kulturáltan meg kell egyezni peren kívül. Mindenki jobban jár. Hidd el!
2011. aug. 8. 12:45
13/25 A kérdező kommentje:
Akkor, ha jól értem nem érek el semmit azzal, hogy nem egyezek bele, csak annyit, hogy húzom az időt...
2011. aug. 8. 12:46
14/25 anonim válasza:
Sokba kerül, ha huzakodsz, és a gyerekeket is megviseli. Jobb megegyezni, és gyorsan válni. Mindketten veszteni fogtok, ne próbáljatok nyertesként kijönni, válni csak veszteséggel lehetséges, de minél gyorsabban, annál kisebb veszteséggel.
2011. aug. 8. 12:47
15/25 anonim válasza:
Ja, az illeték 12 ezer ft. De azt az fizeti általában, aki beadja a keresetet. Igen, csak az időd húzod maximum, meg pénzt dobsz ki az ablakon. Arról nem is beszélve, hogy elképzelhető hogy még a gyerekeket is beidézik tanunak, ha olyan korúak. Ezt ugye egyikőtök sem akarja gondolom.
2011. aug. 8. 12:48
16/25 anonim válasza:
Pontosan. Semmi értelme csak pénz és idő. Egyezz bele és próbáljatok meg közös megegyezéssel válni.
2011. aug. 8. 12:48
17/25 A kérdező kommentje:
A 12:45-ös nagyon jól látja a szitut...
2011. aug. 8. 12:49
18/25 anonim válasza:
No, ilyenkor viszont kérnék ügyvédi tanácsot.Nehogy bepalizzon a nejed, s otthagyjon az adósággal, gyerektartást vasaljon be, s még a közös lakásból is távoznod kell.
2011. aug. 8. 12:50
19/25 A kérdező kommentje:
De mi kerül még pénzbe azután, hogy a 12ezer Ft-ot kifizeti. Én nem tervezem, hogy ügyvédet fogadjak, hiszen nincs miért... Semmink sincs, amin ossztozkodnunk kellene, csak az adóság és a gyerekek. Viszont biztos vagyok abban is, hogy a gyerekeket a végén mindig, vagy legalábbis túlnyomó részben az anya kapja meg, ezért a gyerekek miatt is felesleges lenn részemről ügyvédet fogadni...
A legjobban attól félek, hogy ez az egész dolog mégtöbb adóságot fog generálni.
2011. aug. 8. 12:57
20/25 anonim válasza:
Csak megutálnátok egymást egy bírósági procedúra során. Jobb elválni kulturáltan, és fenntartani a szülői kapcsolatot, jó viszonyt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!