Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi van akkor, ha az egyik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha az egyik fél semmiképp sem akar elválni?

Figyelt kérdés

A feleségem mindenképp válni akar, én viszont semmiképp.

Milyen költségek lehetnek, amiket egy válás elindítása generálhat?

Hogy zajlik le, nagyjából mennyibe kerül és mennyi ideig tart egy válás?

2011. aug. 8. 12:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%

12:39 - van olyan, amikor a férj bölcsebb, a feleség meg hisztis, sértett. Most ragaszkodik a váláshoz,de a férj tudja, hogy visszatalálhatnának egymáshoz.

Nem ismerjük a szitut.

Én nem váltam, de pl forró fejjel beadtam a felmondásomat a munkahelyen. A főnököm azt mondta: ne butáskodjon már! Ki tudja mi lett volna belőlem, ha ő nem hűt le, a kisfőnök szemétsége miatt akartam menekülni.S örültem, hogy még sem került sor a távozásomra.

2011. aug. 8. 12:45
 12/25 anonim válasza:
Nem választanak el rögtön. Ha nem akarsz elválni, akkor a feleségednek fel kell tárni az okokat,ami miatt el akar válni. Tanúk beidézése, stb... ez hosszú-hosszú idő. NEkem is volt hitelem, az én nevemen. Ügyvéd előtt erről is nyilatkoztunk. Kulturáltan meg kell egyezni peren kívül. Mindenki jobban jár. Hidd el!
2011. aug. 8. 12:45
 13/25 A kérdező kommentje:
Akkor, ha jól értem nem érek el semmit azzal, hogy nem egyezek bele, csak annyit, hogy húzom az időt...
2011. aug. 8. 12:46
 14/25 anonim ***** válasza:
78%
Sokba kerül, ha huzakodsz, és a gyerekeket is megviseli. Jobb megegyezni, és gyorsan válni. Mindketten veszteni fogtok, ne próbáljatok nyertesként kijönni, válni csak veszteséggel lehetséges, de minél gyorsabban, annál kisebb veszteséggel.
2011. aug. 8. 12:47
 15/25 anonim válasza:
77%
Ja, az illeték 12 ezer ft. De azt az fizeti általában, aki beadja a keresetet. Igen, csak az időd húzod maximum, meg pénzt dobsz ki az ablakon. Arról nem is beszélve, hogy elképzelhető hogy még a gyerekeket is beidézik tanunak, ha olyan korúak. Ezt ugye egyikőtök sem akarja gondolom.
2011. aug. 8. 12:48
 16/25 anonim ***** válasza:
84%
Pontosan. Semmi értelme csak pénz és idő. Egyezz bele és próbáljatok meg közös megegyezéssel válni.
2011. aug. 8. 12:48
 17/25 A kérdező kommentje:
A 12:45-ös nagyon jól látja a szitut...
2011. aug. 8. 12:49
 18/25 anonim ***** válasza:
53%
No, ilyenkor viszont kérnék ügyvédi tanácsot.Nehogy bepalizzon a nejed, s otthagyjon az adósággal, gyerektartást vasaljon be, s még a közös lakásból is távoznod kell.
2011. aug. 8. 12:50
 19/25 A kérdező kommentje:

De mi kerül még pénzbe azután, hogy a 12ezer Ft-ot kifizeti. Én nem tervezem, hogy ügyvédet fogadjak, hiszen nincs miért... Semmink sincs, amin ossztozkodnunk kellene, csak az adóság és a gyerekek. Viszont biztos vagyok abban is, hogy a gyerekeket a végén mindig, vagy legalábbis túlnyomó részben az anya kapja meg, ezért a gyerekek miatt is felesleges lenn részemről ügyvédet fogadni...

A legjobban attól félek, hogy ez az egész dolog mégtöbb adóságot fog generálni.

2011. aug. 8. 12:57
 20/25 anonim ***** válasza:
Csak megutálnátok egymást egy bírósági procedúra során. Jobb elválni kulturáltan, és fenntartani a szülői kapcsolatot, jó viszonyt.
2011. aug. 8. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!