Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pszichológusi szakértői díjat ki fizeti?
Az van leírva, hogy a pervesztes félnek kell fizetni, de egy válásnál, ha mindketten válni akarnak ki a pervesztes fél?
Ráadásul 300.000 forintot kért el 3 óra munkáért a szakértő. Ez szerintem iszonyat sok. El kell ezt fogadni?
Én is ebben a helyzetben vagyok,de nekem az ügyvédem 150 000 ft mondott még nincs ítélet de úgy tudom ha megosszák a gyerekeket akkor felesbe fizetjük ,hanem a vesztes fizeti.
Nálunk sincs megegyezés én vagyok a felperes és az anya.
Az én részemről lenne megegyezés az alperes nem hajlandó semmiben megegyezni.Lassan másfél éve tart az ügy és most várunk a szakértő válaszára.Ha tudsz érdemlegeset ebben az ügyben akkor kérlek írj priviben .köszi és sok sikert
Kedves Utolsó és kérdező!!
Ha van valami fejlemény nálatok kérlek írjatok privit, mert a szitu ugyan ez!!! Anya vagyok és a felperes!!! okt-ben megyünk a pszihológushoz!!
Sziasztok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!