Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Derült égből villámcsapást hogy lehet megbosszulni?
Szia!
Maximálisan megértelek, sőt nagyon sajnálom azt, ami veled történt. Hihetetlen, hogy egy olyan férfiban aki gyereket akart vállalni veled, és nem " csak becsúszott baba volt " csak így arrébb álljon... Hol a felelősségérzet???? Szerintem az exednek nagyobb pofon járna mint az új nőcskéjének... És persze , mint írták szüksége lesz a gyermekednek az apjára, így nem szabadna nagyon haragban lenni, mert különben azzal azt is ellehet érni, hogy soha nem fogja keresni a gyereket... ( sajnos van ismerősöm aki így járt..., az apja 8 évig egy levelet és egy forintot se küldött) A gyereknek ez óriási hiényt tud okozni... De, én lehet, hogy a helyedben intéznék valamit ellenük, persze nem nagy dolgot, csak amitől legalább valamelyest jobban érezném magam... Mert ez hihetetlen bosszantó,megalázó, lehet... Nem tudom hogyan tudnék felállni ebből a helyzetből a helyedben, de remélem a legjobbakat! És ott van neked a kisbaba, nagyon vigyázz rá, és sose haragudj rá az apja miatt. Ő semmiről nem tehet.
Minden jót kívánok, vigyázz magadra és a babádra!
Szerintem pedig nyugodtan pofozd csak meg a nőt, tanu mondjuk ne legyen!
Én megértelek, pedig sose voltam a cipődben!
Amikor valóban kapcsolatban élek, nem történhet meg ennyire váratlan és előzmények nélküli dolog. Az mindenképpen a te felelősséged, hogy melletted alakult ki egy ilyen helyzet. A te párod volt. TE NEM VETTÉL ÉSZRE VALAMIT! Ez persze nem bűnöd. Ettől még nem kellett volna így járnod, de a te hibád is. A párod és a harmadik hibáival viszont nem tudsz mit kezdeni, azon nekik kell, hogy munkálkodjanak.
Át kell értékelned az emberi kapcsolatokról alkotott képedet. Most láthatod annak az eredményét amikor túlléptél olyan dolgokon amik köztetek kellemetlen, érthetetlen, kibeszéletlen vagy valami hasonló lehetett. ... a harmadiknak a kiiktatása tipikus hárítási manőver, ahelyett, hogy pl. pároddal törekednél tisztázni, hogy ő mit is érzékelt köztetek problémának. Akik egymással szembe nem nyíltak, azok minden kapcsolatban sebezhetőek lesznek, hiszen nem is tudni ki áll kivel szemben.
A legelső megoldás ilyenkor mindig a bűnbak keresés, de azt is tudjuk, hogy ez téves út és nem vezet sehova. Idő kérdése, hogy mikor fordulunk innen vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!