Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Derült égből villámcsapást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Derült égből villámcsapást hogy lehet megbosszulni?

Figyelt kérdés
A pasim a csecsemőnk születése után közölte, mást szeret, elveszi feleségül! egy barátnőm barátnője az. Semmit nem sejtettem! Könyörögtem, sirtam, zsaroltam. Elhagyott. Tudom,a barátom is szemét,de szeretem! Ha felpofozom qnőt, jobban leszek!!
2011. aug. 4. 19:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
nem, nem leszel jobban...szedd össze magad, te hisztérika és legyél végre felnőtt, elvégre van egy gyereked
2011. aug. 4. 19:28
 2/18 anonim ***** válasza:
42%
Minek szülsz gyereket egy olyan férfinek, aki nem a férjed, és még csak komolyan sem gondolja veled? Arról már nem is beszélve, hogy vak vagy, ha ezt nem vetted észre! Pláne ha már el is veszi a nőt, akkor biztos nem tagnap jöttek össze... Jó nagy szívás, de legrosszabb a kisbabának lesz...
2011. aug. 4. 19:56
 3/18 anonim ***** válasza:
45%
Miféle értékrend szerint következik a fenti történetből az, hogy a kérdező a hibás??
2011. aug. 4. 21:01
 4/18 anonim ***** válasza:
54%

A leírtak alapján nagyon éretlen vagy, mint egy tizenéves...hány éves vagy?

Egyébként hogy nem vetted észre? És már a nőt akarod pofozni? A pasid jobban megérdemelné:D De azt se inkább, ne legyél primitív..amúgy mi van ha a csaj nem is tudott rólad és a születendő gyerekről?

2011. aug. 4. 21:03
 5/18 A kérdező kommentje:
Mint a kérdésben is benne van, semmi, de semmi jel nem volt. Gyerek előtt elvitt külföldre, vett nekem egy gyűrűt is! Tehát nem vettem észre. Csajt régebb óta ismeri, mint engem, de most mászott rá az a ...!
2011. aug. 4. 21:08
 6/18 A kérdező kommentje:
25 vagyok
2011. aug. 4. 22:38
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

ha 25 vagy, akkor pláne nőj fel! ha a pasid nem akarta volna, hogy rámásszanak, akkor nem mászik rá senki...szedd össze magad, mert egy ilyen szétesett, buta, bosszúálló liba senkinek sem kell, és anyának sem alkalmas

a gyerekednek szüksége van rád, és szüksége van az apjára is - viselkedj és rendezd a dolgaidat (gyerektartás/láthatás is)...attól, hogy "bosszút állsz" nem fog változni semmi, legfeljebb szarabb lesz a kölöknek...tudod, egy bizonyos szint alá nem kéne süllyedni ;)

2011. aug. 4. 23:12
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért engem támadtok!!! 5éve együttéltünk, baba is közös döntés volt!!! Barátaink is értetlenül állnak.. Az egész életünket tönkretette ez a q! Egy pofon hol van ahhoz képest?!
2011. aug. 5. 09:05
 9/18 anonim ***** válasza:

Hát ez az! A pofon nem oldja meg, aztán még fel is jelenthet. Szegény! Én is csúnyán jártam, és hiába, magaddal tolsz ki, akármit csinálsz! Amúgy igazad van, legalább megnyugtatna... Szép kis nő lehet, vígasztaljon ez, egymásra találtak, 2 szívtelen, önző d.ög.

Az előzőeknek: Könnyű ám mondani, álljon talpra! Egy ilyenből nem könnyű, sokaknak nem is sikerül, és bizony szív szegény kisgyerek is, de nem az anyja miatt, akit tönkretesznek, hanem azok miatt, akik tönkreteszik...Jó volna, ha senki nem akarná elfogadhatóvá tenni ezt a sz.métséget, akkor talán nem lépnék meg ennyien.

2011. aug. 5. 12:56
 10/18 anonim ***** válasza:
51%
előző, és a kérdező is: ha ennyi önbecsülése nincs egy nőnek, hogy nem hisztizik, meg pofozkodik és abba a hitbe ringatja magát, hogy csak és kizárólag a másik nő tehet arról, hogy egy hülyét fogott ki, akkor tényleg nem lehet rajta segíteni...egy kapcsolat megromlásához ketten kellenek és egyik sem a 3. fél
2011. aug. 5. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!