Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem most alapított KFT-t. 10 % tulajdoni részt kaptam belőle papíron, neki van 50%-a. Ha elválnánk akkor hogy osztoznánk a céges dolgokon?
Ha már ilyenen gondolkodsz, hogy válás még sehol nincs, de mi lenne, ha, akkor hozzá se kellett volna menned. Nem sajnálnálak, ha hamarosan mégis válásra kerülne a sor, és meg se lepődnék...
Tudom, a kérdés az, hogy mi lenne, ha, amire a választ szakértők majd megmondják, AKKOR, amikor oda kerültök, mert még változhat is. Addig pedig, ha ennyire fúrja az oldalad a kíváncsiság nézz utána a jelenlegi jogszabályoknak, publikusak.
Köszönöm, 4 hozzászólóból az utolsó az eggetlen akinek a véleménye érdekel. Az első 3 bunkónak, meg üzenem, hogy van egy 10 hónapos kisfiam és a kedves férjem 8 hónapja olyan huzatot kapott, hogy el akart, azaz el is hagyott egy kósza internetes szerelemért. Na most ezek után azt hiszem érdekelhet a jövőm azaz a gyermekem jövője, ha esetleg megint bekattan a kis férjem. Ezer bocsánat, hogy előre látó szeretnék lenni. Ja és vagyoni kérdésekben, ha én nem lennék vagy lettem volna , ő sosem csinál céget.Már közös a kassza, de a kezdetek-kezdetén én rengeteg pénzt tettem bele a közös életünkbe, kifizettem a tarozását, úgyhogy azt hiszem itt nem engem kell szidni.
Sejtettem, hogy a kevésbé intelligen emberek nem fognak tudni válaszolni nekem, de köszönöm a 4. írónak, hogy ő a kérdésemre válaszolt és nem kezd el ócsárolni ismeretlenük. Jó ember vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!