Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem nem adja oda hétvégére a gyermekeinket. Hová fordulhatnék? Mivel bizonyitom?
Figyelt kérdés
Nincs bírósági elhelyezés.A többi gyeremek nálam van.Az ügyvédem sem tud okosat mondani.A tárgyalás még messze van.2009. ápr. 6. 18:11
1/5 anonim válasza:
szerintem várj,mást nem tudsz tenni.A biróság elött rossz fényben tünteti fel magát ha korlátozza a kapcsolattartást.
2/5 anonim válasza:
Hasonló cipőben jár a párom, de ha nincs elhelyezés pont ugyanolyan jogod van a gyerekeidhez, mint neki.Akkor mész hozzá és akkor viszed el ,amikor akarod.Viszont így még akár rendőri segítséget is kérhetsz.Jegyzőkönyvvel a bíróság előtt is tudod bizonyítani,ami nem elhanyagolható, mert a párom nem tette meg, ezért nem is tud mit tenni.
Remélem tudtam segíteni vagy közelebb jutni a megoldáshoz.
3/5 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is, Bár nekünk a váláskor a bíroság nekem ítélte a 10 éves kislányt, de az apja mindent elkövetve magához édezsgette. Én soha nem bántottam a gyereket, még szóval sem, mégis az apja kellett neki. Most lessz egy másik tárgyalás másfél évre az előzötöl, a gyermek elhelyezése végett. Szeretném magamnál tartani a lányomat, de egyszerüen a gyerek nem akarja. Bár azt hozzátenném, hogy a volt férjem a volt sógornőmmel él és azt elfogadta a gyermek, de az én kapcsolatomat nem. Pedig egy nagyon jó emberrel hozott össze a sors. Csak bírósághoz fordulhatsz, de ne akard erőszakkal a gyermeket, ha a gyermek nem téged választ. Mer hiába vagy hibátlan anya és megkapod a gyermek felügyeletét, de ha a gyermek nem téged akar akkor meggyűlölhet érte. És tudd még azt is, hogy könnyen ellened nevelheti, holott te nem vagy hibás sem rossz! Kitartást és jó döntést neked!
4/5 A kérdező kommentje:
Ha nekem valamikor is azt mondta volna valamelyik gyermekem,hogy inkább az apukájukkal szeretnének lakni még ha nehezen is,de elfogadtam volna.De egyik gyermek sem szeretne vele lakni.
2009. ápr. 10. 08:16
5/5 anonim válasza:
Gyámhatósági hatáskör. Fordulj hozzájuk. Beidézik mindkét felet meghallgatásra és a szerint döntik el a láthatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!