Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam a szüleim válásán? 16/L
hmmm... lehet valamit félreértek a leírtakból, de szerintem nem csak apukáddal kéne beszélni. lehet anyukád azért nem akar beszélni, mert apukád valami olyat csinált, amiért ez történt és anyud azért nem akarja veled megosztani ezt, mert nem szeretné apukádat a szemedben megalázni. azért ezen is gondolkodj el!!!!!!!!!!!!!!!!!! én is ennyi idős voltam amikor váltak a szüleim. én és öcsém azért maradtunk apukánkkal mert nagyon apásak voltunk és anyukám tudta, ha kérne minket, hogy vele maradjunk akkor apukám eltűnne, mert nélkülünk nem érdeklné semmi, és abba mi rokkantunk volna bele. szóval mindannyiunk érdekét nézte és inkább ő mondott le a gyerekeiről. (igaz egy utcával költözött arrébb, és napi szintű maradt a kapcsolat)
próbálj meg anyukáddal is beszélni! és persze apukáddal is! ne szégyeld a könnyeidet főleg a szüleid előtt. biztos, hogy ha szeretnek (és miért ne szeretnének) nem a legjobb érzés lesz nekik, hogy sírni látnak, de a saját lelked őrlése még rosszabb!!!!
és anyukádat amíg nem tudod mi történt és miért alakult igy (lehet nem is fogod egy ideig megtudni) NE utáld ezért!!!!!
csak sok erőt tudok kívánni, hogy túllépj ezen, tapasztalatból tudom, hogy nem könnyű.
van hogy még ma is ünnepek alkalmával az együtt töltött karácsonyi vacsikra gondolok vagy a szülinapom megszokott kis menetére, és elkap a sírógörcs (23 éves leszek) de ez szerintem még természetes...
beszélj, és sírj ezek könnyítenek a lelkeden!!!!!!!!!!
HIdd el tudom, hogy mit érzel. 15 éves leszek, anyám nálunk is beadta a válópert. És bárcsak ne szólna apámhoz, se hozzám! Apámmal ordibál, és fenyegeti, stb. Amikor meg hozzám szól, akkor meg állandóan kritizál,hogy milyen ronda vagyok, és hogy merészelek neki nemete mondani! RÁadásul még a suliba is bejött, és lekezdett mindenféle pletykákat terjeszteni rólam, hogy én megbízhatatlan vagyok, stb. Pedig mindenki azt mondja, hogy én milyen jó ember vagyok. Ráadásul addig fajultak a dolgok, hogy minden nap síró görcsöt kapok! SZal én megértelek, és csak azt tudom neked mondani, amit nekem is mondtak a barátnőim: Már bocs, de szard le magasról, nem éri meg, hogy e miat kiborulj. Hidd el, megfogja még bánni, hogy ellökött magától!
Szal csak fel a fajjal, és ne szomorkjodj!:)XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!