Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a fontosabb a nőknek? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fontosabb a nőknek? A karier, vagy a szerelem?

Figyelt kérdés

Vannak nők,akik karieristák,és nem sok idejük jut egy kapcsolatra.Felszeretnék építeni a saját életüket.Beszélhetünk itt akár céges vállalkozásról,vagy akár a hirességről is.

Van hogy fontosabbá vállik a karierje,ami miatt háttérbe szorul a párja!

Mi a véleményetek erről?Ugy általánosságban?

2009. ápr. 4. 15:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt ül mellettem a férjem, feltettem neki a kérdést, hogy mit szólna, ha többet keresnék, mint ő. Asszongya: Jajj, de jó lenne!:))
2009. ápr. 4. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Igen, ennek nem is szabadna, hogy vagy-vagy kérdéssé váljon.
2009. ápr. 4. 21:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem általában karrieristának mondanak.Viszont a magánéletem teljesen rendben. És azért , mert egyszerűen nem voltam hajlandó választani szerelem és karrier között. Nekem kell mind a kettő. Nem szokam választani, nekem jár mind a kettő. Megdolgoztam mind a kettőért, kettőnk kemény melója van benne, megszereztem, meg is tartottam.
2009. ápr. 4. 21:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem mamár nincs olyan tul sok életenát tartó kapcsolat!Valaki,aki most irja hogy milyen boldogok egymással,remélem nem igy lesz,de honnan tudod hogy később nem válltok el?Honnan tudod hogy pár év mulva mint nő nem leszel egyedülállo anyuka?Te mit tennél ,gondolnál akkor,ha egyedülállo anya lennél a jövőben,és ugy hogy nem lenne utána semmid,se lakásod,sem egy árva vasad se!?Semmi!Nem gondolnál arra hogy fontos lett volna ha megteremted magadnak is a lakást,az anyagi biztonságot?Lehet a párodnak ott lesz a lakása,a pénze,mert ő nem lesz egyedül nevelő szülő,de te nem fogsz vállás után vele lakni,meg a pici sem!Nem fogja odaadni a lakását,meg az összegyüjtögetet pénzét.Csak odaadja az apasági pénzt,vesz néha-néha valamit a picinek,és csokolom!Nem igy van ez szerintetek?
2009. ápr. 4. 23:34
 15/16 A kérdező kommentje:

Mégvalami!

Ha a kedves nem tudja elfogani hogy neked terveid vannak a saját jövődre is nézve,hogy ha bármi van legyen hova menned,miből megélned,az nem igazán jó!Rengetegen vállnak már sajnos!Ha az a kapcsolat emiatt tönkre megy nem érdemes bánkodni,mert akkor találhatsz olyat aki ezzel együtt elfogad,és azzal is élhetsz boldogságban!Én nem azt irtam hogy párkapcsolat nélkül kell élni!

2009. ápr. 4. 23:44
 16/16 A kérdező kommentje:

21.06-osnak szeretném mondani (írni),hogy jó hogy nálatok igy van,de nem minden pasi gondolja így!Sokféleképpen gondolkoznak a pasik.

Ja!És azért is teszem fel a kérdést nőkre nézve,mert nem csakhogy a gyermektelen anyukákra gondolok,hanem az egyedülálló anyukákra is!Ezért is vettem külön a nőket!

2009. ápr. 5. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!