Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem, hogy férjem ne perelje el tölem a gyerekünket akit Én nevelek 11 hónapja és most 22 hónapos?
Van, csak vedd fel a kesztyűt.
Apumat a vérszerinti fiai csillagászati összegű gyerektartás fizetésére akarták rávenni. Beperelték. Amikor olvastam a levelet, amit a bírósághoz írtak, legszívesebben elmentem volna, hogy saját kezemmel öljem meg őket. Mind a ketten kétoldalas mocskolódásokat írtak, amiből egy büdös szó nem volt igaz.
Mindenesetre felvettük a kesztyűt, és meg is nyertük a pert. :)
Amúgy az anyától nagyon nehezen veszik el a gyereket tudtommal, leginkább oda ítélik.
A férjed meg egy mocskos, gerinctelen féreg. :/
Nyugi! Ha valóban alaptalan akkor nincs mitől tartanod.
A drogos, cukorbeteges, agresszív dolog miatt se aggódj. Valszeg kiküldenének valakit, hogy felmérjék a terepet.
Azért utánnanéznek, az ilyennek hogy van -e alapja...
Így van! Nyugodj meg, ha látják, hogy jó kezekben van Nálad a gyermeked(márpedig biztos, hogy jobb neki Nálad, mint az exednél), akkor biztos, hogy Neked fogják ítélni! Annyi a lényeg, hogy legyél őszinte, ne menj bele a volt férjed "játékába", ne süllyedj le az ő szintjére, elég lesz neki az is, amikor megtudja, hogy nem csak nem nála lesz elhelyezve a gyermek, hanem nem is látogathatja! :)
Hajrá, sok sikert, drukkolok/drukkolunk!
Köszönöm...
Viszont cukorbeteg vagyok az igaz :( , de szurom magam és járok az orvosomhoz is, de mivel másfél évig elhanyagoltam most ezt hozza fel ellenem sajnos.
A másik pedig, hogy oké jó ügyvéd, de ma is felhivtam egyet és 200ezer + áfa. Nem birok gyedből meg a 6 órás munkámból ennyit kifizetni :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!