Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van esélyem, hogy férjem ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Antalya kérdése:

Van esélyem, hogy férjem ne perelje el tölem a gyerekünket akit Én nevelek 11 hónapja és most 22 hónapos?

Figyelt kérdés
Külön élünk férjemtől 11 hónapja, a gyerektartást küldte minden hónapban, viszont most a válást úgy adta be, hogy közös megegyezéssel, aképpen, hogy a gyermeket nála helyezzék el. Viszont egy két oldalas mocskolodos, ocsmány kereset levéllel- amiben én minden vagyok csak nem jó ember! ( kábitoszereztem, hogy agressziv vagyok, hogy fél tölem a gyermek, hogy nem tartom tisztán, hogy cukorbeteg vagyok stb.- magyarán nem vagyok alkalmas a gyermek nevelésére ).
2011. júl. 19. 18:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha nincs valóságalapja ne aggódj.
2011. júl. 19. 18:16
 2/18 anonim ***** válasza:
81%

Van, csak vedd fel a kesztyűt.

Apumat a vérszerinti fiai csillagászati összegű gyerektartás fizetésére akarták rávenni. Beperelték. Amikor olvastam a levelet, amit a bírósághoz írtak, legszívesebben elmentem volna, hogy saját kezemmel öljem meg őket. Mind a ketten kétoldalas mocskolódásokat írtak, amiből egy büdös szó nem volt igaz.

Mindenesetre felvettük a kesztyűt, és meg is nyertük a pert. :)

Amúgy az anyától nagyon nehezen veszik el a gyereket tudtommal, leginkább oda ítélik.

A férjed meg egy mocskos, gerinctelen féreg. :/

2011. júl. 19. 18:19
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi! Ha valóban alaptalan akkor nincs mitől tartanod.

A drogos, cukorbeteges, agresszív dolog miatt se aggódj. Valszeg kiküldenének valakit, hogy felmérjék a terepet.

Azért utánnanéznek, az ilyennek hogy van -e alapja...

2011. júl. 19. 18:25
 4/18 anonim ***** válasza:
és fogadj egy jó ügyvédet is
2011. júl. 19. 18:28
 5/18 anonim ***** válasza:

Így van! Nyugodj meg, ha látják, hogy jó kezekben van Nálad a gyermeked(márpedig biztos, hogy jobb neki Nálad, mint az exednél), akkor biztos, hogy Neked fogják ítélni! Annyi a lényeg, hogy legyél őszinte, ne menj bele a volt férjed "játékába", ne süllyedj le az ő szintjére, elég lesz neki az is, amikor megtudja, hogy nem csak nem nála lesz elhelyezve a gyermek, hanem nem is látogathatja! :)

Hajrá, sok sikert, drukkolok/drukkolunk!

2011. júl. 19. 18:31
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm...

Viszont cukorbeteg vagyok az igaz :( , de szurom magam és járok az orvosomhoz is, de mivel másfél évig elhanyagoltam most ezt hozza fel ellenem sajnos.

A másik pedig, hogy oké jó ügyvéd, de ma is felhivtam egyet és 200ezer + áfa. Nem birok gyedből meg a 6 órás munkámból ennyit kifizetni :(((

2011. júl. 19. 18:41
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem kell ügyvéd a bíró azért van ott látja ki hazudik!!! Milyen jellemű ember!!!
2011. júl. 19. 18:49
 8/18 anonim ***** válasza:
Menj el a területileg illetékes családsegítőbe, ott tudnak jogi tanácsot adni. Viszont mindent mondj el...
2011. júl. 19. 18:49
 9/18 A kérdező kommentje:
Elmentem a gyámügyre az önkormányzatba és azt mondták mig nincs birói végzés addig nálam és a férjemnél is lehet a gyermek ( addig mig nincs életveszélyben se itt se ott... ).
2011. júl. 19. 19:59
 10/18 anonim ***** válasza:
A férjed nem adhat be csak úgy egy KÖZÖS MEGEGYEZÉSes válást... AZt neked is ellenjegyezned kell, hogy egyetértesz vele, stb.
2011. júl. 19. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!