Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éve vagyunk házasok a férjemmel. Eltávolodtunk egymástól, én megcsaltam őt egy kollégámmal és elhagynám, de miért nem enged ha én fájdalmat okoztam neki?
Utolsó!Neked is kívánom,a legjobb dolog az életedben az legyen,hogy lelkileg zsaroljanak!
Kedves Kérdező!Gyereket vársz,ha megtartod,akkor a gyereknek a boldogsága az első.Neki pedig anya és apa kell.Az igaziak.Mégha egyházi esküvőd volt azt is érvénytelenítheted a gyermektelenség ÉS lelki zsarolás miatt.
Ha a gyermek apja is szeret(tényleg szeret,ha képes volt lemondani rólad)akkor vele kellene maradnod.
Amennyiben a férjeddel maradsz,annyi tisztesség remélem van benned,hogy a gyermeket az apjának adod,ahol szeretni becsülni fogják!Te hogy fogod mindezt megadni neki,ha saját magadat nem tudod megvédeni?
12:30-as vagyok:
Az én volt férjem is azt hangoztatta, mennyire szeret, mit meg nem tesz értem! Tíz évig nem is hagyott békén bennünket. Rendszeresek voltak a zaklatások, sőt nem egyszer a rendőrséget is ki kellett hívni, mert pl. télvíz idején betörte az ablakot. Állandóan azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz, mert nem megyek vissza hozzá. (Megtette azt is, hogy letépte -gyerekláthatásra vitte volna a lányunkat- a konyhai villanybúrát és engem beszorítva a sarokba fogta meg a csupasz veztéket. Azért élek még, mert le volt kapcsolva, nem volt benne áram...). Tehát együtt érzek azzal, aki ilyesmitől szenved, és csak azt tudom tanácsolni, hogy ne maradjon ilyen kapcsolatban, ez nem szerelem, csupán önzés.
14:19 vagyok: akkor a történet másik részét is le kellett volna írnod, mert így ennyiből nem lehetett megítélni, hogy mi is történt.
De akkor mi is itt a kérdés, ha már mindketten megcsaltátok egymást, te mást szeretsz és mástól lesz gyereked? Menj, éld az életedet, mert csak 1 van belőle. Ha jól vettem ki, ezt is akarod tenni. A férjed úgyis fenyegetőzni fog, hogy öngyilkos lesz, de ezzel mire megy? Sosem lesz egyikőtök sem boldog, ha ez így megy tovább. Te nem vagy felelős érte ilyen szempontból. Költözz el, a gyerektartást meg az igazi apától kérd.
Ha esetleg érdekel még valakit a történet és a tanulsàg ennyi év után...
A férjemmel elvàltunk,de a mai napig normàlis a kapcsolatunk.Ő is kapcsolatban él,és a én is a lànyom apukàjàval élek,de az én kapcsolatom nem boldog..
A tanulsàgom az ennyi év után,hogy a férjemmel nem lett volna szabad menteni a kapcsolatot,mert hiàba kötödtünk egymàshoz a szex màr soha nem működött a részemről..
A gyerekem apjàval pedig nem véletlenül nem voltunk akkor együtt,a lelkem mélyén tudtam,hogy csalódni fogok benn...
Ez mar csak igy szokott lenni.
Szenved a csalo szenved a megcsallt senki nem boldog....
Gyerek pedig ugyancsak szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!