Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek megcsal? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal? Hogy bírtátok szakítás után, babával egyedül?

Figyelt kérdés

Nekünk most féléves a babánk,külön élünk.Most fogok szakítani, nagyon gyanúsak a jelek hogy megcsal...

Nem segít, se anyagilag, se sehogy,3napja majdhogynem könyörgök neki hogy jöjjön le , mert nagyon fáradt vagyok, nem bírom egyedül.Csak egy kis segítséget kértem semmimást.

Egyik nap egy közösségi oldalon volt egy fura kiírása,mintha senkije nem lenne,rákérdeztem hogy mi ez,mondta hogy neki nincs titkolnivalója stb. Mondtam jó akkor hagy lássam az üzeneteit, nincse egy bizonyos személytől. Mondta hogy nem mutataj, mert één se mutatnám meg,de mondomén bármikor meg mutatom,végül is inkább fogta magát és elment...

Fura hívásai nincsenek... Nem ír, nem keres,ha én írok, mondja hogy majd ír ha tudja hogy tud e jönni...

2011. júl. 1. 21:00
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

....hát meggondolta magát-mégse kell neki ez az élet!

Sajnos ezt már visszacsinálni nem lehet.

2011. júl. 1. 21:47
 42/50 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem csak kellett neked egy gyerek és nem vetted be a gyógyszered :D Így akartad magadhoz kötni csak nem sikerült, na ilyet TILOS csinálni, mert annál jobban elszalad a pasi.
2011. júl. 1. 21:47
 43/50 A kérdező kommentje:
Figyelj ilyen emberek véleménye nem érdekel,mint te...nem minősítem.Ő is akarta!!! Nem akartam magamhoz kötni, ez az ilyen szánalmas emberek stílusa mint ahogy te mutatod magad!
2011. júl. 1. 21:49
 44/50 anonim ***** válasza:
41%
Ez csak az én véleményem volt, sok nő sajnos így akarja magához láncolni a pasit. Régen még ez bevált módszer volt, ma már sajnos nem. Mondjuk az kérdés, hogy kinek "sajnos".
2011. júl. 1. 21:51
 45/50 anonim ***** válasza:
lol régen nem volt bevált módszer mert régen előbb házasodtak, utána a gyerek. és igen vannak nők akik így akarják magukhoz kötni a pasit de ez hülyeség, mert ezzel max csak elhidegíthetik a pasit. sőt olyan pasiról is hallottam már aki így akart magához kötni nőt h nem védekezett..
2011. júl. 1. 22:17
 46/50 anonim ***** válasza:
70%
Épp ez az, hogy sokan nem tudják, hogy ezzel csak elriasztják a pasikat....utána lepődik meg, hogy HOPPPPÁÁÁÁ :D
2011. júl. 1. 23:21
 47/50 A kérdező kommentje:

Akkor elmondom újra, nem akarom magamhoz kötni!

Most már csak a gyerek miatt szeretném rendbe hozni!

Anno se az én döntésem volt hogy megtartjuk, ő ugyanúgy akarta!!!!

2011. júl. 2. 09:21
 48/50 anonim ***** válasza:
Őszintén külön laktok, nem segít,így tudod milyen egyedül nevelni a picit.
2011. júl. 2. 21:01
 49/50 anonim ***** válasza:

Most már csak a gyerek miatt szeretném rendbe hozni!

Na annak meg semmi értelme,ha nem szerititek egymást.

2011. júl. 3. 11:52
 50/50 anonim ***** válasza:

"Anno se az én döntésem volt hogy megtartjuk, ő ugyanúgy akarta!!!!"

A probléma itt az, hogy ezt nem azután kell eldönteni, hogy kiderült, hogy terhes vagy, hanem pl elötte fél évvel el kell kezdeni tervezni és megbeszélni, hogy igen, nekünk most minden adott, együtt élünk x éve, házasok vagyunk, akkor jöhet a gyerek, mert így valszeg nem ez lesz a vége, de te tudod.

2011. júl. 4. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!