Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal? Hogy bírtátok szakítás után, babával egyedül?
Nekünk most féléves a babánk,külön élünk.Most fogok szakítani, nagyon gyanúsak a jelek hogy megcsal...
Nem segít, se anyagilag, se sehogy,3napja majdhogynem könyörgök neki hogy jöjjön le , mert nagyon fáradt vagyok, nem bírom egyedül.Csak egy kis segítséget kértem semmimást.
Egyik nap egy közösségi oldalon volt egy fura kiírása,mintha senkije nem lenne,rákérdeztem hogy mi ez,mondta hogy neki nincs titkolnivalója stb. Mondtam jó akkor hagy lássam az üzeneteit, nincse egy bizonyos személytől. Mondta hogy nem mutataj, mert één se mutatnám meg,de mondomén bármikor meg mutatom,végül is inkább fogta magát és elment...
Fura hívásai nincsenek... Nem ír, nem keres,ha én írok, mondja hogy majd ír ha tudja hogy tud e jönni...
Ha nem laktok együtt,akkor hogyan nevelné a gyereket? Ha szeret kézben lenni,akkor valóban te rontottad el.
Tessék összeköltözni,és együtt nevelni a gyereket,ha már felelőtlenül a világra hoztátok.
6éve.
Ha előrelátom mi lesz, valószínűleg nem vállalok gyereket tőle.De az a 6év, egy tökéletes kapcsolat volt, sehová nem mentünk egymás nélkül..
Mértszegény gyerek? mindent megadok neki, mid anyagliag(ami neki még nem számít) mind szeretetben!!!!!
Édesapja nélkülis tökéletesen elleszünk!
Én is apa nélkül nőtem fel,mindent megkaptam szeretetből, élek virulok, nem a gyerekről van szó, imádom őt,ésmindent megteszek hogy boldog legyen
és soha nem laktatok még együtt a 6 év alatt?
...mert ugye igaz az a mondás, hogy:
"Lakva ismeri meg egymást az ember!"
Nem fogsz tudni neki mindent megadni, mert egy gyereknek szüksége van az apjára-pláne ha kisfiú-de ha kislány akkor is!
Én is apa nélkül nőttem fel-14 éves koromban meghalt-sose nélkülöztem semmiben-de nagyon hiányzott, és még most is nagyon hiányzik az apai szeretet és törődés, amit anyukám nem tudott pótolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!