Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szomszédomék elválnak? (Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szomszédomék elválnak? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Jó reggelt!

Történet annyi, hogy 1 hónapja költöztünk ide párommal és mellettünk van egy pár (kb. ránézésre 28-32 közöttiek) egy 1 éves kisgyerekkel.

Mikor ideköltöztünk, természetesen bemutatkoztunk minden szomszédnak. Viszont ezzel a párral egy szót se beszéltünk még. A hölgy állandóan morcos és szomorú, a férj katona, így őt max 1 héten 1× látom/látjuk. Gyakran hallottuk reggelente, hogy veszekednek, de igazából nem nagyon vettem figyelembe, mert úgy vagyok vele, hogy közünk hozzá semmi és nem a mi dolgunk mi történik odaát.

Héten összefutottam a férfival, aki köszönés után közölte velem, hogy elválnak. Igazából nem tudtam ezt az infót hova rakni, így annyit mondtam, hogy 'Sajnálom'. [Igazat megvallva, a gyereket sajnálom csak az egészből.] Majd megkérdezte, hogyha behívnának engem meg a páromat tanúskodni a váláskor, akkor elmennénk-e, stb. ?!

Na itt kezdődik a GOND!

1: Nem is ismerem/ismerjük őket ...

2: Ha beidéznek, akkor köteles vagyok elmenni?! Ha igen, akkor mégis mit mondhatnék/mondhatnánk?

3: Lehet ilyenkor kérvényt írni, hogy nem akarok/akarunk ebben részt venni?

Mi ilyenkor a teendő?

2011. jún. 19. 09:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

" Sz*rd le őket."

Ezt az ötletet abszolut támogatni tudom csak.

2011. jún. 19. 11:03
 12/17 A kérdező kommentje:

Én lesz*rom, csak nem tudom - mivel nem vagyok jártas válások beidézésével kapcsolatban -, hogy milyen következményei lennének, ha mégis kapnánk idézést és nem mennénk el.

Férj is tisztában van azzal, hogy egy rossz vagy jó szót se tudnánk mondani velük kapcsolatban, csak gondolom 'kapaszkodik' mindenbe. Ráadásul lehet, hogy ez az ügyvéd fantasztikus ötlete ...

Lényegében nekem ehhez semmi kedvem és időm sincs. Csak a következményre vagyok kíváncsi, hogy mi 'bajunk' lehet belőle, ha lehet.

2011. jún. 19. 13:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha a bíró beidéz,akkor orvosi igazolás kéne ahhoz,hogy ne menj. De nem fog beidézni.
2011. jún. 19. 13:55
 14/17 A kérdező kommentje:

Részemről meglesz az orvosi igazolás, ha 5 héten belül idéznek be, mivel kb. akkora várható a kislányunk :)

Na mindegy, remélem letesz erről a nagyszerű 'ötletéről' a kedves szomszéd..

2011. jún. 19. 13:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Csak büntetőperben vagy köteles megjelenni ha beidéznek.

Ilyen ügyben nem tudnak mit tenni.

2011. jún. 19. 15:08
 16/17 anonim ***** válasza:

bár azt azért el lehetne mondani,hogy rengeteget veszekedtek..stb.

mert ha tényleg a nő a szar alak,akkor azt azért sajnálnám,ha nem a pasi kapná meg a gyereket.

2011. jún. 19. 23:04
 17/17 anonim ***** válasza:
nehogy beleártsd magatokat!!!!! nem vagy köteles!!!!
2011. jún. 20. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!