Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy anyáék elválnak ez normális?
Ha nekik úgy jobb,akkor tartsd tiszteletben a véleményüket.
Biztos jobb elválni,mint szép lassan meggyűlölni a másikat egy rossz házasságban.
Ne akard megvárni amíg majd te könyörögsz nekik,hogy váljanak el végre
IGEN ez normális hogy félsz ha azt hiszed a szüleid elválnak!
és igen is ki tudod bírni!
hahó! más embereknek nincsenek is szülei! (meghaltak) vagy ezerszer rosszabb az életük! gondolkozz egy csöppet majd ne rinyálj!
Szerintem nem normális, hogy így érzel.
A szüleid mellett bizotonságban kéne érezned magad.
Van okod attól félni, hogy elválnak? Pl. veszekednek sokat?
Beszélgetned kellene velük a félelmeidről. Bár ez sajnos nehéz, mert nem biztos, hogy ők is akarnak erről beszélgetni veled.
Minden esetre az nem jó, ha folyamatosan félsz, mert komoly pszichés betegségeket lehet megalapozni ezzel, pl. pánikbetegség, depresszió.
Hány éves vagy?
---
Más kérdés, hogy a válás nem mindig rossz dolog. Sokkal jobb, mint a folyamatos balhézás, mert nem bírják elviselni egymást. Mert így egyikük sem boldog. Ha viszont elválnak, mindegyiküknek van esélyük, hogy ismét boldogok legyenek mással. Tudom, ezt nehéz megérteni, de ha felnőtt módjára gondolkozol, akkor így kell hozzáálnod. Ha szereted őket, akkor azt akarod, hogy boldogok legyenek, de sajnos azt nem kötheted ki, hogy ez egymással kötelező.
Apukád egyik pólóját rakd el (ha észreveszi mondd azt hogy suliba kell) és ráfújhatsz egy kicsit dezodorból vagy ilyesmiből.Ha talán elválnak akkor ez nagyon jó emlék mert érezni fogod az apaillatot.:)
Az én apám sokat dolgozik, majdnem minden nap ügyel (orvos).Mostanában rászoktam, hogy a pólójában alszok :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!