Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a párok akik elválnak, sose szerették igazán
egymást?
Hát nem tudom. Minden szerelem véget ér egyszer.
Elképzelhető, hogy szerették egymást igazán, addig amíg az egyik fél el nem kezdett piálni. Vagy nemtom.
2010. aug. 10. 14:01
Szerintem szerethették egymást attól hogy elváltak.
Nem csak olyan emberbe lehet beleszeretni akivel együtt is tudunk élni, hosszútávon. Lehet csak évek múlva derül ki hogy van valami összegyeztethetetlen dolog a hosszú távú céljaik között pl.
2010. aug. 10. 14:02
Miért ne szerették volna egymást? Megváltoztak. Vagy csak az egyik, a másik meg így nem bírta elviselni, elfogadni.
2010. aug. 10. 14:04
A rózsaszínű köd szétoszlott....
2010. aug. 10. 14:09
szerettem a férjemet, de az emberek változnak, én változtam, ő nem akart, maradt az agglegény életében....akkor úgy jó volt, de az ember az idő múlásával többre vágyik....sajnos a szeretet néha nem elég!!!
2010. aug. 10. 14:16
Egyik humoristánk szerint a házasság szövetség olyan dolgok elviselésére, amelyek egyedül nincsenek.Sajnos az emberek házasságkötéskor nem vesznek számitásba egy csomó dolgot, amelyről később dönteniük kell.Azután derülnek ki ez eltérések,az apró, de egyre elviselhetetlenebb dolgok, amelyek szép lassan eltávolitják egymástól őket.Ha nem érdekházasság volt, biztos szerették egymást.De ez lehet eltérő fokú, az egyik jobban szeret, emiatt többet eltűr, legalábbis eleinte.Aztán sokan azt hiszik, már biztositva vannak, a másik már az övék, elengedhetik magukat/ többnyire a férfiakra jellemző ez.Aztán a kapcsolat kifárad, már nem tudnak adni egymásnak semmit, ami összetartaná őket.Ha gyerek sincs, könnyebben döntenek a válás mellett.
2010. aug. 10. 14:18
Egy kapcsolat nem csak a szereteten alapszik. Az, ha vki házasságot köt, aztán egyszercsak meggondolja magát, hogy bocs de mégse szeretlek, az szerintem soha nem is szerette igazán a másikat.
Viszont vannak olyan dolgok, amiken nem lehet túllépni. A kapcsolat, a házasság pedig még inkább, bizalmon, tiszteleten, egymás elfogadásán is alapul. A bizalmat el lehet játszani, a tiszteletre lehet érdemtelenné válni, és akkor már nem tudod a másikat társként elfogadni, még akkor sem, ha legbelül ugyanúgy szereted mint régen. Ezesetben pedig nem lehet már visszacsinálni a dolgokat.
2010. aug. 10. 14:39
Lehet, hogy valaha szerették egymást. A tapasztalataim szerint az emberek bizonyos időközönként, vagy bizonyos dolgok hatására változnak. Ha ez nem egy irányba történik, jönnek a gondok...
2010. aug. 10. 14:56
Változás se kell ahhoz, hogy vége legyen a szerelemnek. A szerelem nem örök, egyszer átalakul szeretetté, és az is kihunyhat, elmúlik.
2010. aug. 10. 15:37
Az egyik nagyon szerelmes volt, a másik csak azt hitte, hogy az a szerelem.
2010. aug. 10. 16:28
Kapcsolódó kérdések: