Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetnék? Megőrülök!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Megőrülök!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves vagyok, a szüleim tizen éve házasok, van 2 testvérem. Apukám beleszeretett egy 20 éves kis csitribe és most el fog költözni vele. Velünk már alig foglalkozik. Anyukám nagyon szomorú, el akar költözni a városból. Egyrészt mert nem bírná nézni apát ezzel a lotyóval, másrészt mert jobb életkörülményeket szeretne!

Én nem akarok menni, megőrülnék ha el kellene költöznöm most váltottam sulit, mivel most lettem 9-es, IMÁDOM a sulit, megőrülnék ha itt kéne hagynom! Kollégista se lehetek, mert anya azt mondta hogy abba apa úgyis belekötne mert ha már ő itt lakik ne legyek már kollégista. De soha nem laknék velük, azzal a ribanccal meg apával !

Mit tegyek? Nem elég hogy apám megzakkant már anyám is kezdi ezzel az elköltözéssel. Mit tegyek? Nem bírom a változásokat, össze fogok roppani, ismerem magam, ettől tejesen összeomlanék!

Kérek segítsetek!

2011. jún. 16. 13:24
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Teljesen igazad van, én is ki akartam osztani, de anyukám nem engedi!

Köszönöm a választ, eddig te adtad a legértelmesebbet! Nem úgy mint a többség, aki nem képes a kérdésre válaszolni, csak játssza az eszét! Köszi

2011. jún. 16. 20:19
 22/29 anonim ***** válasza:
Én a helyedben apádhoz költöznék és elkezdenék ismerkedni a haverjaival(persze nem komolyan), hátha ettől észhez térne. A 20 éves csajjal jó kapcsolatot ápolnék, együtt buliznék, hátha bepasizik ...
2011. jún. 17. 02:28
 23/29 anonim ***** válasza:
4%
te is tipikus kérdező vagy,aki csak azt fogadja el válasznak,ami pont az a vélemény ami az övé. legközelebb írd oda h nem tanácsot kérsz,hanem megerősítést
2011. jún. 17. 11:17
 24/29 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz! Csak te gondolod így! Ne offolj!
2011. jún. 17. 15:49
 25/29 anonim ***** válasza:
5%
pedig csak annak adtál igazat,aki pont azt írta amit te. ez nem off,ez vélemény
2011. jún. 17. 16:44
 26/29 A kérdező kommentje:

Ez sem igaz!

De ez Off volt, mivel nem a kérdésre válaszoltál.

És akkor is ha azt mondod vélemény, az is Off mivel, akkor sem a kérdésre adtál választ!

2011. jún. 17. 16:45
 27/29 anonim ***** válasza:

a kérdésre a válaszod, te semmit nem tehetsz, majd a szüleid elintézik. Apád talált egy olyan nőt akire vágyott és vele akar boldog lenni, mert gondolom anyuddal ez nem jött össze.

Anyukád most szomorú, de majd túl teszi magát ezen.

Neked meg lesz új suli ha nem akarsz apudhoz költözni.

2011. jún. 17. 16:58
 28/29 anonim ***** válasza:
Abban egyet értek a kérdezővel hogy az ilyen nő lotyó. Bár 20 évesen még annyira nem mondanám nőnek. Inkább lány. Ha valakiről tudom hogy családja van, akkor esélyt sem adok magunknak hogy közel kerüljünk egymáshoz. Persze apád is kellett a dolgokhoz. 50-50 %. Apád sem jobb semmivel mint az a csaj. Sőt neki lehetett volna több esze. Egy válaszadó azt írta hogy biztos nem kapta meg anyukádtól amit akart ezért lépett le egy 20 éves kiscsajjal. Ezt tuti pasi írta. Egy kapuzárási pániktó "szenvedő" pasinak ugyan mit tud adni egy 20 éves? Igen, pont azt. Nem hiszem el hogy pasik tízezrei gondolják úgy hogy ha egy pasi megcsal egy nőt akkor az a nő hibája, de ha egy nő csal meg egy pasit akkor az egy büdös k.rva. Ezt most csak mellékesen megjegyeztem:) Ha apád észhez is tér nem hiszem hogy anyukád visszafogadja. Legalábbis én nem tenném a helyében. Beszélj őszintén édesanyáddal. Ez most nagyon fáj neki, az biztos, de tényleg nem ez a legjobb idő a költözésre. Talán később, amikor nem indulatból tenné. Amikor már minden lenyugodott körülöttetek. Szegénykém pont a legrosszabb korban vagy. Én 5 éves voltam mikor elváltak a szüleim, meg sem kottyant. De kamasz korban biztos nehezebb. Jó lenne együtt elmenni pszichológushoz. Szerintem most anyukád és a barátaid kellenének legyenek a biztos pontok most az életedben. Anyukád most csak menekül a gondok elől, közben nem nézi a ti érdekeiteket. Már bocs. Egyébként mondtad már neki hogy ezt te mennyire nehezen viseled? Ha lehiggadnak és anyukád sem fog már hisztizni, akkor neked is könnyebb lesz. És ne felejtsétek a pszichológust!
2011. jún. 20. 23:15
 29/29 Ivan Iljics ***** válasza:

Nincs beleszólásod. Amennyiben a szüleid elválnak dönthetsz hogy kinél laksz. Ha anyád elköltözik akkor mész vele vagy maradsz apádnál.

Megpróbálhatod meggyőzni anyukádat hogy maradjon de nem gondolom hogy nagy sikert érnél el vele. Ki akarna maradni, hogy azt lássa hogy a szerelme eldobta egy fiatalabbért?

A szüleid kapcsolata széttörött, méghozzá elég csúnyán. Ha apád "észhez tér" akkor sem biztos hogy újra összejönnek.

Nem hiszem hogy magától az iskolaváltástól összeroppannál. Inkább a sok egyéb változástól.

Úgy vélem udvarias és értelmes választ adtam annak ellenére hogy ellenérzést váltott ki belőlem a sértő nyelvezet használata. Aki tiszteletet vár, az viselkedjék tisztelettudóan.

2011. júl. 7. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!