Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetnék? Megőrülök!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Megőrülök!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves vagyok, a szüleim tizen éve házasok, van 2 testvérem. Apukám beleszeretett egy 20 éves kis csitribe és most el fog költözni vele. Velünk már alig foglalkozik. Anyukám nagyon szomorú, el akar költözni a városból. Egyrészt mert nem bírná nézni apát ezzel a lotyóval, másrészt mert jobb életkörülményeket szeretne!

Én nem akarok menni, megőrülnék ha el kellene költöznöm most váltottam sulit, mivel most lettem 9-es, IMÁDOM a sulit, megőrülnék ha itt kéne hagynom! Kollégista se lehetek, mert anya azt mondta hogy abba apa úgyis belekötne mert ha már ő itt lakik ne legyek már kollégista. De soha nem laknék velük, azzal a ribanccal meg apával !

Mit tegyek? Nem elég hogy apám megzakkant már anyám is kezdi ezzel az elköltözéssel. Mit tegyek? Nem bírom a változásokat, össze fogok roppani, ismerem magam, ettől tejesen összeomlanék!

Kérek segítsetek!

2011. jún. 16. 13:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

egy 20 éves és egy 40 éves ember kapcsolata lehet tartós. én is tudok ilyet. egy 20 éves nem csitri, és nem lotyó csak mert beleszeretett apukádba. aki a ludas,az aza apukád elsősorban,mert neki van családja,gyerekei, akiket elhagyott. ha valaki kilép egy kapcsolatból ott nem a 3. a hibás,ő csak az utolsó csepp,amiért már tényleg kilép az illető.

ne arra várjatok h mikor jön vissza,hanem azért tegyetek,h ti új életet kezdjetek.

anyukád nem önző,én megértem h el akar menni. suli bárhol van

2011. jún. 16. 14:57
 12/29 anonim ***** válasza:

40 évesen még fiatal a kapuzárási pánikhoz. ráadásul ennyivel nem lehet elintézni a dolgot. nyilván anyukád is benne volt,ő is hibás h a párja félrement.

te meg nem tehetsz mást,törődj bele,támogasd anyudat.de szeresd apukádat is.mert ez az ő életük,nem a tiéd.

2011. jún. 16. 15:23
 13/29 anonim ***** válasza:
jó, beszélhetsz róla így, mert lehet hogy megérdemli, de akkor már léci ne kérd, hogy ne szóljunk bele, mert te tetted fel a kérdést...és akkor apukádról is lehetne olyanokat mondani, amiket arról a nőről. -.-
2011. jún. 16. 15:49
 14/29 anonim ***** válasza:
Nem a nő tehet arról, hogy apukád beleszeretett, ezért ne őt hibáztatsd. apukád tehet róla, őt kéne így hibáztatni.
2011. jún. 16. 16:11
 15/29 A kérdező kommentje:

Látom, kár volt segítséget kérni.... alig van pár normális válaszoló....

Drága, nem fiatal hozzá, ha nem hiszed: [link]

Akik meg normális válaszokat tudtak adni, azoknak köszönöm!

2011. jún. 16. 16:20
 16/29 anonim ***** válasza:
De a no rakja szet a labait.
2011. jún. 16. 16:23
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

egyre több negatív véleményem van rólad, úgy beszélsz itt mint a nagy lányok,mint aki mindent tud. közben még csak 15 éves vagy

hogy jössz te ahhoz, hogy le drágázz valakit

"Drága, nem fiatal hozzá, ha nem hiszed"

meg egy 20 éves nőt le kis csitrizz

2011. jún. 16. 16:41
 18/29 anonim ***** válasza:
honnan tudod, hogy az apád egyáltalán elmondta neki, hogy nős?
2011. jún. 16. 17:58
 19/29 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy 15 vagyok de ha Te így viszonyulsz hozzám akkor én sem leszek kedvesebb! Arról a kis lotyóról meg úgy beszélek ahogy akarok! Köszönöm hogy megengeded!

Kedves utolsó! Onnan tudom, hogy apám is elmondta neki, és anyukám már találkozott is a csajjal. Meg már jópárszor látta anyukámat a kistesómmal meg apával együtt.

2011. jún. 16. 18:06
 20/29 anonim válasza:
Hát én meg úgy gondolom hogy egy rendes nő akármilyen nagy is a szerelem nem szakítja el az apát a feleségétől és a gyerekétől! És igenis ez kapuzárási pánik! Hát én inkább nem adok tanácsot így abból hogy hogy viszonyulj a csajhoz mert én már biztos hogy kiosztottam volna, tekintve hogy nem is sokkal idősebb nálad. De ez persze én vagyok. Amugy meg próbálj anyukádba erőt önteni és kérd meg hogy ne költözzetek el, próbálja össze szedni magát. Tudom hogy könnyű így ilyeneket mondani de jobbat sajnos nem tudok. Remélem hogy rendbejönnek majd a dolgaid.
2011. jún. 16. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!