Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 10 éve lennénk házasok, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 éve lennénk házasok, de a feleségem elkezdett inni, diszkóba járni, drogozni.2 pici gyermekünk van, e közös háztartásban. Nagyszüleimtől kapott portán szüleim 80% os pénzéből felépítettünk egy házat, tavalyi átadással. Milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés
Feleségem családja egyetlen forinttal sem volt hajlandó támogatni. A nejem le nem mond a fél házról, én pedig szeretnék a gyerekekkel nélküle tovább élni itt. Nem szeretném tönkretenni a gyerekeim.
2009. márc. 22. 10:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
13%

Miről beszélsz??????

Milyen nő ül ma otthon várva, munka nélkül, hogy apuci, majd mindent megold? A kitartott! És aki ilyen választ, az magára vessen! De nagyon rákattantál erre a fajtára, pedig elég kevés % ilyen!

És ki az a pasi aki egyedül fenn tud tartani egy családot, mégha alá is toltak többmilliócskát ajándékba? Ebből is kevés van.

Nem a nőkkel vagyok elfogult..hanem a pozival, a férjséggel, ami nálam nem = a pénzzel.

2009. márc. 23. 16:43
 22/24 anonim ***** válasza:
45%
A házasság elött öröklött vagyon az megmarad azt hiszem
2009. márc. 25. 10:52
 23/24 anonim ***** válasza:
Mi lett belőle?
2021. máj. 26. 19:47
 24/24 A kérdező kommentje:
Nos, elváltunk. A volt nejem nem vesz részt semmilyen módon a gyermekek életében. A fiam 19, egyetemre készül, kislányom középiskolás. Szerencsére egészséges szellemiséggel és lélekkel élték túl az egészet, pedig volt nejem mindent megtett, hogy megkeseritse az életüket. Mióta elment, sem egy születésnap, sem egy karácsony, sem pedig más ünnep nem jelentett neki elég indokot egy köszöntésre a gyermekeinek. Évek óta nem tudunk róla, nem is hiányzik a gyermekeknek sem. Remek gyermekek lettek, büszke vagyok rájuk. A tetemes adóssághalmazt, amit ránk "hagyott" a hölgy még mindig fizetgetem, de már látni a végét.
2021. máj. 27. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!