Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 10 éve lennénk házasok, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 éve lennénk házasok, de a feleségem elkezdett inni, diszkóba járni, drogozni.2 pici gyermekünk van, e közös háztartásban. Nagyszüleimtől kapott portán szüleim 80% os pénzéből felépítettünk egy házat, tavalyi átadással. Milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés
Feleségem családja egyetlen forinttal sem volt hajlandó támogatni. A nejem le nem mond a fél házról, én pedig szeretnék a gyerekekkel nélküle tovább élni itt. Nem szeretném tönkretenni a gyerekeim.
2009. márc. 22. 10:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
18%

Az az asszony nem véletlenül teszi, amit tesz...

Undorító felhozni, hogy kinek a hozzátartozója tett bele többet az életetekbe...

A gyerekeket viszont tényleg nem kell ennek az egésznek kitenni! Ha van lehetőséged, akkor költözz velük nagyszülőkhöz és jelenlétük nélkül minél hamarabb le kell ezt rendezni törvényes vagy megegyezéses úton!

2009. márc. 22. 15:50
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Abba lehet hagyni a fröcsögést. A kérdező azért írta le, hogy ki mit hozott a házasságba mert a klrdése arra irányult, hogy ezekkel a javakkal mi lesz.

Lehet egy asszony boldogtalan, lehet minden baja, de mindez nem ok arra, hogy gyerekek mellett igyon, drogozzon. Ha valami nem tetszik neki, hagyja el a férjét, de ilyet ne tegyen. Teljesen megértem és felelősségteljesnek tartom a férjet, aki ilyenkor azon gondolkodik, hogy hogyan kapja meg ő a gyerekeket, hogy ne a felelsége nevelje és hogyan mentsen meg nekik a vagyonból minél többet.

Egyébként nő vagyok, feleség és 3 gyerek anyja.

2009. márc. 22. 15:56
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket, rengeteg hasznos volt benne.

Sohasem érdekelt anno, hogy ki mit hozott a házasságba, anno úgy vettem el, hogy egyetlen nejlonszatyorban elfértek a dolgai. És ebben semmi túlzás nincs.

Aztán nekem jöttek a jobban fizető munkák, építkeztünk..amég őt az új "barátai" rángatták... És az építkezésből is komoly pénzeket tüntetett el. És sajnos azóta is...pl tigaz felszólító számla jött, amikor a pénzeket kitettem a befizetésre..csak másra költötte.

2009. márc. 22. 16:14
 14/24 anonim ***** válasza:
16%
de valamiben te is csak hibás vagy! nem minden az anyagi javak hajhászása! kozben pedig ha észrevetted, hogy már bajok vannak akkor nem kellett volna gyerekeket vállalni. de ha már megvannak akkor nem lehetne elobb valamilyen házassági tanácsadást igénybe venni és aztán vállni.te is hibás lehetsz valamiben.onmagadban is keresheted az okokat.miért iszik, diszkózik? egyutt nem mehetnétek szórakozni?
2009. márc. 22. 22:29
 15/24 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Ha már nem szereted a feleséged,és menni akarsz,akkor kezd egy jó ügyvéddel,de ha szereted,akkor próbálj meg valahogy segíteni,orvosilag,vagy szülei által,közös barátokkal ,nem tudom,valahogy kirángatni ebből,elvonóra küldeni,valahogy nem lehet észhez téríteni? Aztán ami nagyon fontos lenne,hogy tudjatok beszélgetni,miért mi romlott meg így,hol,és mikor?És lehet-e ,akar-e még valamelyikőtök javítani,vagy legyen vége.Nagyon sajnálom,hogy így alakult nálatok,de jó lenne ,ha el is váltok,a gyerekek visszakaphatnák a régi anyuká

jukat.De valóban ha bizonyítani tudod,hogy a feleséged ilyen életet él,nem gondoskodik a gyerekekről,és veszélyes rájuk,akkor nem fogják neki ítélni őket.

2009. márc. 23. 05:52
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
Komolyan nem értem az itt hozzászólókat. Ha ezt a kérdést egy nő írta volna, tanácsoltátok volna neki, hogy az ilyen férfitől rögtön szabadulni kell. Így, hogy férfi a kérdező benne keresitek a hibát. Mit nem adott meg a feleségének, hogy az az italba és a drogokba menekült? A kérdező csak érdeklődött, hogy mi van, ha mindent az ő családjától kaptak, de ti kiforgatjátok a szavát, és rögtön anyagiasnak állítjátok be. Nem tudom egy pár nő itt mért gyűlöli ennyire betegesen a férfiakat.
2009. márc. 23. 11:47
 17/24 anonim ***** válasza:
21%
Az, hogy azt írja, hogy nem volt hajlandó pénzt adni nekik a feleség családja, egyértelműen azt jelzi, hogy a kérdező elvárta volna, hogy a saját és az asszony családja jócskán fizessenek bele az ő lakásába...valszeg maga nem akart vagy nem volt képes önállóan lakást venni magának....egyértelmű haszonlesés....az, hogy ha azt írja, hogy ne tudtak vagy nem akartak vmiért...az más lenne...de azt írta, hogy nem voltak hajlandóak....pedig kötelességük lett volna vagy mi?????? ....na, nehogy már úgy legyen, hogy csak azért, mert a férj több pént hozott és keresett, azért mr az assznynak kuss legyen, mert meg van mindene...érzelmileg valszeg silányságot kapott szegény, ezért jutott idáig, mert neki nem volt elég csak a pénz érzelemmentesen....vagy mi mást kapott volna? ha érzelmileg támogató és szerető férj van mellette nem züllik le az ember! de nem volt....
2009. márc. 23. 11:59
 18/24 anonim ***** válasza:
80%

"ha érzelmileg támogató és szerető férj van mellette nem züllik le az ember! de nem volt...."

És véleményed szerint ez fordítva is igaz? Ha a férj züllik le, akkor ki a hibás? Mert olyat még nem nagyon hallottam, hogy szegény férfi lezüllött, mert nem kapott megértést otthon. Olyankor úgy szokott lenni, hogy az a szemét disznó nem becsüli, amit otthon az a jó asszony tesz érte.

És igen, igazad van, hogy egy szülőnek se kötelessége pénzt adni lakásra. De én azt, hogy nem volt hajlandó egyetlen fillérrel sem támogatni inkább úgy értelmezem, hogy megtehették volna anyagilag, de egyszerűbb volt mindent a férfi családjától elvárni, ez viszont gusztustalan. És ilyenkor megértem, hogy nem szívesen adja valaki a felét olyannak, aki semmmit nem adott bele.

2009. márc. 23. 12:18
 19/24 anonim ***** válasza:
25%

Vajon mért nem tették meg, ha megtehették volna? Talán, mert látták már akkor, hogy haszonleső? És ha megtehetik, akkor kötelezettségük? Már mért lenne? De ezt tudta az úr, mégis elvette szerzi nélkül...

A ffi, aki nem kapja meg otthon a szeretetet, elmegy prostihoz vagy szeretőt tart....vagy még ideje korán észreveszi, hogy nem működik a házassága és lép és nem hagyja lustaságból odáig a dolgokat fajulni, hogy a mellette lévő ember drogozni kezdjen a gyerekei mögé bújva és azt gondolni, hátha majd megoldódik minden magától...nem későn kell elkezdeni kapálózni, bár jobb később, mint soha, de a feleség szemébe bele kell nézni és megmondani, hogy cserben hagyta eddig is és most is.....most már öregebb is, érzelmileg is kihasználta, most már lehet menni a kukába, hisz minden magyar ffinak fiatal feleség jár....

2009. márc. 23. 12:37
 20/24 anonim ***** válasza:
86%

Egy cseppet sem vagy elfogult a nőkkel...

Írtam, nem kötelessége adni egy szülőnek sem. De nekem nem lenne pofám annak a felét követelni, amiért semmit nem tettem vagy a családom nem adott bele. Tényleg úgy gondolod, hogy ebben a kapcsolatban egyedül a férfi hibázott? Lehet, egy férfi akar mennyire aljas, egy normális nő/anya nem az italba és a drogokba menekül, hanem inkább tovább lép. Márcsak a gyerekei miatt is. Persze egyszerűbb nyalogatni a sebeit minden elhanyagolt, meg nem értett nőnek. Ha olyan rossz dolga volt mért nem vált el inkább? Fura azért a nők hozzáállása, a férfi teremtsen meg minden alapot a közös élethez, hozzon haza egy csomó pénzt, de mellette legyen otthon is, nehogy unatkozzon otthon a nő. És, ha a nőnek ez mégsem felel meg, szépen adja át mindennek a felét, amiért ő, esetleg a családja gürizett éveken át. Lássuk be, ez így nem nagyon szokott menni. Viszont, aki annyira hülye, hogy nem köt házassági szerződést megis érdemli, hogy kisemmizzék. Ebben hibázott a kérdező.

2009. márc. 23. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!